class="page-template-default page page-id-4571 wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">
Brochure 2023

Trouwfilms Brochure

Great moments deserve great memories.

Een trouwfilm van Great Takes

Trouwdagen zijn bijzondere dagen met zoveel betekenis, energie en emoties. Daarom is het geweldig trouwfilms te maken. Elke keer weer is het een uitdaging om een trouwdag in al zijn bijzondere facetten in beeld en geluid te vangen. En het is altijd weer een mooie beloning als er een film ligt waardoor het bruidspaar zich kan laten terugvoeren en de trouwdag écht opnieuw kan voelen en beleven…

…Er wordt ontzettend lang naar deze dag toe geleefd. Deze magische dag moet op de meest mooie manier vastgelegd worden. Niet alleen via foto maar juist ook via bewegend beeld. Great Takes neemt niet elke klus zomaar aan. Het is nodig dat er een goede wederzijdse klik is. Wij zijn erg aanwezig op deze belangrijke dag. Het is daardoor belangrijk dat jullie een goed gevoel bij ons hebben. Een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek wordt dan altijd graag ingepland.

IK WIL GREAT TAKES

EEN TROUWFILM VANAF

€1990,-

INCLUSIEF 21% BTW

IK WIL GREAT TAKES

Een trouwfilm van Great Takes is mogelijk vanaf €1990,- (incl. btw). Hierbij is inbegrepen:
›   Een uitgebreid kennismakingsgesprek.
›   12 uur aanwezigheid. (uren bijboeken is €85,- per uur).
›   Een trouwclip van 4 to 6 minuten.
›   Eén videograaf.

(Prijzen zijn excl. eventuele parkeer- en reiskosten van 0,39 ct per gereden km).

Stel jullie eigen pakket samen door een keuze te maken uit onderstaande opties.

Een team van twee! €750,-

Het inzetten van twee videografen heeft belangrijke voordelen en maakt de bijzondere trouwfilm nog mooier. Het verhaal van de dag wordt verteld aan de hand van verschillende standpunten. Elke emotie en reactie kan hierbij goed meegepakt worden.

DENK AAN:

› Als de bruid komt aanlopen bij de ceremonie wordt zowel de bruid vastgelegd als ook de reactie van de bruidegom.

› Tijdens het ja-woord kunnen we zowel het bruidspaar filmen als de reactie van de familie.

› We kunnen zowel het aankleed moment van de bruid als de bruidegom goed meepakken.

› Wordt er een speech gehouden? Dan kunnen we de speech goed vastleggen als ook de reactie van het bruidspaar.

› Dubbel zoveel beelden, dus een langere film om nog langer van te genieten!

BELANGRIJK OM TE WETEN:

DE TROUWFILM KRIJGT EEN DUUR VAN 8 TOT 12 MINUTEN

KIEZEN JULLIE VOOR DE SAME-DAY-EDIT DAN GAAT ER TIJDENS HET IN ELKAAR ZETTEN GEEN MOMENT VERLOREN DOORDAT ER ALTIJD IEMAND KAN BLIJVEN DOOR FILMEN.

DIT ZIJN NOG MAAR ENKELE VOORBEELDEN OM JULLIE VERHAAL PERFECT VAST TE LEGGEN.

Voorbeeldvideo:
Bekijk via onderstaande link een voorbeeldvideo over het inzetten van 1 videograaf tegenover 2 videografen.

Klik hier

LANGERE TROUWFILM

Er gebeurt natuurlijk ontzettend veel op een dag. Veel meer dan goed in een trouwclip te stoppen is. Willen jullie nog veel meer zien? Boek dan de langere trouwfilm. In plaats van de kortere trouwclip ontvangen jullie een film van ongeveer 8 tot maximaal 10 minuten. Ik laat jullie graag het verschil zien.

€250,-

AFTER DAY EDIT

Direct de dag na jullie bruiloft jullie gasten bedanken voor de aanwezigheid? Hoe leuk is het om hierbij al een korte video mee te sturen. Een video van maximaal 3 minuten wordt direct de volgende dag opgeleverd en zo krijgen jullie en jullie gasten direct een leuke terugblik op jullie fantastische dag!

€400,-

Voorbeeldvideo:
Bekijk via onderstaande link een After-day-edit film
Klik hier

SAME DAY EDIT

Willen jullie op de feestavond al een impressie zien van de dag tot dan toe? Dan is de same-day-edit een goede optie. Op de dag zelf wordt een korte clip (van ongeveer twee tot drie minuten) gemaakt met bijzondere momenten. Leuk om op de feestavond terug te kijken en aan (nieuwe) gasten te laten zien!

€350,-

DRONE BEELDEN

Trouwen jullie op een locatie zo uniek en prachtig dat deze locatie zeer prominent in de film terug moet komen dan is het gebruik van drone beelden aan te raden. Door beelden vanuit de lucht te gebruiken kan pas echt mooi weergegeven worden hoe prachtig de trouwlocatie is.

€250,-

Voorbeeldvideo:
Bekijk via onderstaande link een Same-day-edit film
Klik hier

VOLLEDIGE OPENINGSDANS CLIP

Jullie openingsdans waar jullie zo lang op geoefend hebben wordt volledig vastgelegd en aangeleverd tot aparte clip.

€100,-

VOLLEDIGE SPEECHES

Alle speeches volledig gefilmd en aangeleverd tot aparte clips

€150,-

VASTLEGGEN VOLLEDIGE CEREMONIE

Great Takes kan (naast het maken van de trouwfilm) de trouwceremonie ook in zijn geheel opnemen door plaatsing van een extra camera. Zo kunnen jullie de ceremonie altijd in zijn volledigheid terug kijken.

€200,-

SOCIALE MEDIA CLIP

Willen jullie op sociale media jullie trouwdag laten zien, maar vinden jullie de trouwfilm hiervoor te lang? Dan is het mogelijk een (heel) korte video te maken met daarin de hoogtepunten van de dag.

€350,-

Voorbeeldvideo:
Bekijk via onderstaande link een Sociale media clip film
Klik hier

DOCUMENTAIRE FILM

Willen jullie jullie trouwdag juist langer herbeleven dan de trouwfilm en alle speeches, gebeurtenissen en bijzonderheden van de dag op de best mogelijke manier herbeleven dan is de documentaire film de optie om bij te boeken. Er wordt een extra lange trouwfilm van ongeveer 15 tot 25 minuten gemaakt met daarin de dag chronologisch verteld stap voor stap met alle speeches er volledig in verwerkt. Gemonteerd op rustige muziek om alles perfect te herbeleven.

€850,-

Trouwen in het buitenland

Trouwen jullie in het buitenland, dan kan Great Takes ook van de partij zijn. Graag gaat Great Takes met jullie in gesprek over jullie wensen, ideeën, de mogelijkheden en de kosten.