class="post-template-default single single-post postid-4291 single-format-standard wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">
Klant altijd op 1
Professioneel advies
Deadlines worden gehaald
Je bedrijf in beeld

Je bedrijf in beeld

Je bedrijf in beeld

JE BEDRIJF IN BEELD

Klanten zien graag wie en wat er zich achter de schermen afspeelt van je business, en wel het liefst in beeld. Een fotograaf inzetten voor je bedrijf is professioneel en steeds belangrijker met film als de voornaamste business-trend in de marketing. Great Takes helpt je aan de hand van creatieve werknemer portretten en video-opnames van onder andere bedrijfsfeesten, beurzen en andere evenementen.

Portretten van jullie werknemers

Wij adviseren bedrijven om een transparante bedrijfscultuur te waarborgen en medewerkers in beeld te brengen op website en/of social media. Medewerkers zijn het uithangbord van je bedrijf en daarom erg belangrijk. Daarnaast draagt transparantie bij aan de geloofwaardigheid van je bedrijf, je klant-relaties en geeft het medewerkers een groter gevoel van erkenning en waardering.

Medewerkers portretten zijn een goede kans om meer van je bedrijfscultuur te delen, je team-spirit over te dragen en klanten een kijkje te bieden in jullie vertrouwde omgeving: where the magic happens.

Leuke werknemers portretten schieten dus. Hoe doen we dat?
  1. We bespreken met jou op welke manier de medewerkers in beeld komen. Vrolijk en lachend in de camera, wat meer creatief of juist formeel en zakelijk. We stemmen jullie wensen af en denken mee. We bespreken ook of er eventueel materiaal nodig is die wij kunnen verzorgen.

Wij zetten bijvoorbeeld desgewenst onze snel opzetbare studio neer, waarmee we tot wel 8 medewerkers per uur kunnen fotograferen. Met een groot team is dat handig om de kosten lager te houden. We hebben achtergronddoeken in verschillende kleuren beschikbaar.

  1. We komen langs op de door het bedrijf gewenste datum en gaan met jullie aan de slag.
  2. Het resultaat.

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen door te mailen naar info@greattakes.nl

Fotografie van jullie beurs of bedrijfsfeest:

Nog steeds zijn mensen meer en meer geïnteresseerd in de backstory van je bedrijf. Naast je product, dienst of team te laten zien raden we daarom ook aan om verslagen te delen van evenementen.

Er zijn talloze manieren om dit te doen, maar het moet wel catchy en leuk zijn. Great Takes bezit de kennis en expertise om de ervaring op een professionele en nauwkeurige manier vast te leggen. We filmen -of fotograferen- het evenement precies zoals het is geweest. Goed om te delen met iedereen die aanwezig was, of die het evenement nu juist hebben gemist.

Bedrijf in beeld:

In onze vorige blog kun je meer lezen over het groeiende belang van videomateriaal voor je bedrijf en social media strategie. Als je graag meer wilt weten over een van onze film of fotografie diensten voor je bedrijf, dan kun je ten alle tijde vrijblijvend contact opnemen via  info@greattakes.nl

Afspraak maken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Related Posts