class="post-template-default single single-post postid-4519 single-format-standard wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">
Klant altijd op 1
Professioneel advies
Deadlines worden gehaald
Bedrijfsvideo op maat

Bedrijfsvideo op maat

LOYAL INTERIM

BEDRIJFSVIDEO OP MAAT

Loyal Interim, een wervingskantoor van toptalent. Van young professionals tot gedreven mediors en ambitieuze seniors. Ze werken samen met hun partners in de private en publieke sector, waarbij ze zich met name focussen op functies binnen financial services.

Dit zeer succesvolle bedrijf benaderde ons, Great Takes, voor een goede B2B bedrijfsvideo. Het doel van de video was; meer naamsbekendheid genereren onder zakelijke contacten. De video moet meegestuurd worden met zakelijke e-mails naar allerlei bedrijven binnen de financiële dienstverlening.

   

Wij werden benaderd om het bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen en daarbij het eigen verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Na verschillende meetings en het schrijven van verschillende plannen en daar bijhorende scripts, was het idee rond.

Loyal Interim wilde absoluut de echte eigen mensen laten zien en het echte verhaal vertellen. Dit was een absolute must aan de opdracht. Na verschillende ideeën uitgewerkt te hebben voor opnames buiten eigen kantoor is er door Loyal Interim uiteindelijk zelf voor gekozen om de video op te nemen op hun eigen kantoor in Den Bosch. Een voice-over zou het verhaal gaan vertellen en via korte animaties in beeld moet het beeld een frisse look and feel krijgen.

Gesterkt met een team van twee zijn we aan de slag gegaan met alle opnames waarbij het script strak gevolgd is. Opnames zijn door het goede script ruim op tijd afgerond.

De edit was ook snel afgerond waardoor. Zie de video hier.

Loyal Interim is zeer tevreden met het resultaat en wij wensen veel Loyal Interim veel succes en hopen dat deze bedrijfsvideo bijdraagt aan hun beoogde doelen.

Image
SEPTEMBER 21, 2021
BEDRIJFSVIDEO
Afspraak maken

    Related Posts