Creatieve shots door onze lens

Professionele fotografie op het gebied van events, portretten
en producten. Wij vertalen jullie verhaal graaf op beeld.

IK WIL GREAT TAKES
Image

Een greep uit ons fotografie werk.

Ons professionele team van fotografen gaat graag aan de slag om jullie verhaal op beeld vast te leggen. Voor elk specifiek doel staan wij klaar. Gespecialiseerd in (zakelijke) eventfotografie, portretten van medewerkers en productfotografie.

NEEM CONTACT OP MET GREATTAKES

Het fotografie proces door Great Takes uitgelegd.

Great Takes bedrijfsfilms worden Great Takes bedrijfsfilms worden Great Takes bedrijfsfilms worden Great Takes bedrijfsfilms worden Great Takes bedrijfsfilms worden Great Takes bedrijfsfilms worden Great Takes bedrijfsfilms worden Great Takes bedrijfsfilms worden.

NEEM CONTACT OP MET GREATTAKES

1. Eerste contact

Eerste contact. Als jullie ons benaderen voor een opdracht gaan we graag een goed gesprek met jullie aan. We bespreken graag alle wensen die jullie hebben m.b.t. fotografie en geven onze mening en visie over hoe we jullie ideeën en doelen d.m.v. fotografie het beste kunnen behalen.

3. Het fotograferen

Wij komen op afgesproken datum en tijden langs en zullen opdracht uitvoeren zoals samen overeengekomen is. Met de beste gear zullen wij de mooiste foto’s schieten.

2. Fotografie plan

Wij schrijven onze ideeën duidelijk uit en bespreken de bijbehorende kosten. In overleg komen we tot het beste plan binnen elk budget. Na akkoord van de klant wordt de draaidag officieel ingepland.

4. Foto nabewerking en oplevering

Direct na het fotograferen wordt al begonnen aan de edit van alle foto’s. Wij garanderen een snelle oplevering. Volgens afspraak zullen wij het professioneel aantal geschoten foto’s via online transfer opleveren en deze zijn direct in te zetten online. Na volle tevredenheid zal facturatie volgen.

Joost Bloem heeft de portretten geschoten van onze medewerkers. Wij zijn zeer tevreden en bij elke nieuwe lichting medewerkers schakelen we Joost weer graag in om de nieuwe portretten te schieten. Het gaat altijd zeer snel en het resultaat is naar alle tevredenheid.

Lotte van Winkelhoff
Praktijk Aurelius

Great Takes werd ingehuurd toen wij op het Guilty Pleasure Festival stonden. De foto’s die opgeleverd zijn, zijn net wat creatiever en anders dan we gewend zijn van andere fotograven. We huren Great Takes sindsdien vaker in.

Kris Kross Amsterdam
Management

Ons restaurant Café de Binnenvisser had nieuwe fotografie content nodig voor de socials online. Great Takes heeft dit super gedaan en volledig naar wens opgeleverd.

Bob Nagel
Café de Binnenvisser

Wij van Studio Handpan Amsterdam hebben zowel de promotievideo als ook de promotiefoto’s door Great Takes laten schieten. Een perfect resultaat. Als onze leden staan er zeer leuk op!

Studio Handpan Amsterdam.

Great Takes bij andere

Wat zeggen andere over hun ervaring
met Great Takes?

IK WIL GREAT TAKES

Wij maken Great Takes

Hier geven wij je alvast een inkijkje in wat wij doen en wat voor takes dit opleverd.

NEEM CONTACT OP MET GREATTAKES

Heb jij een dringende vraag?

Heb jij een dringende vraag of staat jouw vraag niet tussen de voorgestelde vragen. Neem dan gerust contact met ons op.

Tel: + 31 (0)85 047 08 44
E: info@greattakes.nl

NEEM CONTACT OP MET GREATTAKES

Veel gestelde vragen

Hier is geen specifiek antwoord op te geven. Elke klus heeft zijn eigen specifieke wensen en doelen. Eventfotografie duurt zolang het event duurt, portretfotografie kent meer voorbereidingstijd en setopbouw. Wij kunnen duidelijk en perfect weergeven in een gesprek hoe lang wij met de fotografie bezig zullen zijn. Aan de hand van de tijd dat we bezig zijn en het aantal op te leveren foto’s zullen wij de prijs communiceren.

Voor het beste resultaat werken wij inderdaad het liefste vanuit een professionele studio, maar om kosten te besparen en sneller te werken kunnen wij ook prima een kleine set opbouwen bij elk bedrijf op locatie om al jullie werknemers snel op beeld vast te leggen.

Binnen 1 dag kunnen we al een eerste selectie aan foto’s toesturen die direct te gebruiken zijn. Uiterlijk binnen 3 dagen leveren wij alle foto’s op.

Nee helaas is dit niet mogelijk. Omdat wij verantwoordelijk zijn voor de goede foto’s willen wij deze ook zo goed mogelijk opleveren volgens eigen edit. Dus enkel foto grafie zonder edit zijn wij niet in te huren.