Helaas, geen Waylon live in concert in Ahoy Rotterdam dit jaar wegens de nog steeds heersende corona crisis. Gevraagd werd om een korte sociale media clip te maken om toch bij dit weekend stil te staan en vooruit te blikken op wat een fantastisch feest het volgend jaar moet gaan worden.
Deze clip is het resultaat die op verschillende sociale media kanalen van Waylon is gedeeld.

Geen Waylon live in concert dit jaar

GEEN TOP 1000 IN 2020

Een prachtige promo clip over de Mercedes Benz 300 SL uit 1954. We gingen naar het NDSM werf om dit race monster van welleer prachtig op beeld vast te leggen. Het resultaat is verbluffend. Bekijk het zelf.

Uit 1954

DE Mercedes Benz 300 SL

Op het prachtige nummer Samen zijn van Willeke Alberti heeft Waylon het initiatief genomen om dit nummer samen ten gehore te brengen geassisteerd door Wibi Soerjadi op de Piano. Zie dit nummer als een steun in deze bizar moeilijke tijden. Great Takes had de eer om de opnames en de edit van deze clip te verzorgen.

Door WILLEKE ALBERTI, WAYLON EN WIBI SOERJADI

SAMEN ZIJN

Op 29 en 30 november gaf Waylon twee uitverkochte shows in Ahoy Rotterdam. Zijn jaarlijks terugkerende top 1000 concerten. Ditmaal mochten fans de nummers kiezen. Het team van Great Takes was er beide avonden bij om de video opnames te verzorgen en deze aftermovie te realiseren.

LIVE IN AHOY - OFFICIAL AFTERMOVIE

WAYLON TOP 1000

Voor Sanquin bloedbank is er een reeks van vijf video's gemaakt ter promotie van hun werk en het belangrijke aan bloed doneren. Bloed donatie helpt levens.

Hierbij video 5 uit 5 waarbij Werner wordt gevolgd. Hij is medisch chauffeur bij Sanquin.

promotiefilm

BONDIG - ROXEANNE HAZES

Promo video voor de nieuwe Can-Am Ryker modellen voor Motor Company in Nieuwekerk aan de Ijssel. In samenwerking met BR Media Producties

MOTOR COMPANY

CAN-AM RYKER

Jobe Sports heeft veel internationale sponsored rijders onder contract staan. Een van deze rijders is wakeboarder Dominik Guhrs uit Duitsland. Great Takes zocht hem samen met Jobe Sports op om een motivatie video te maken over hoe Dominik zich in de wintermaanden voorbereid op het nieuwe wakeboard seizoen. Deze video is ingezet om het nieuwe wakeboard seizoen mee in te luiden. Bekijk hier het resultaat.

PROMOTIEFILM

JOBE WAKE

Voor Sanquin bloedbank is er een reeks van vijf video's gemaakt ter promotie van hun werk en het belangrijke aan bloed doneren. Bloed donatie helpt levens.

Hierbij video 5 uit 5 waarbij Werner wordt gevolgd. Hij is medisch chauffeur bij Sanquin.

PROMOTIEFILM

SANQUIN BLOEDBANK

Bent u benieuwd naar meer producties van Great Takes? Bekijk via onderstaande link meer films.

meer films bekijken?