Bedrijvenpark De Brand is centraal gelegen aan de A2 en de N279. Er bevinden zich vele grote en middelgrote bedrijven en is perfect bereikbaar door de goede snelweg verbindingen. Wij maakte er een korte informatie en promotievideo over.

Een blik op dit bedrijventerrein

bEDRIJVENPARK dEbRAND

In samenwerking met Das Studio uit Amsterdam hebben wij deze informatie video over het nieuwe lab van Sanquin bloedbanken gerealiseerd. Presentatie is uitgevoerd door eigen medewerker Marjolein en de NOS op 3 stijl is goed naar voren gekomen na aanvraag vanuit opdrachtgever. In deze video dus perfect zichtbaar hoe wij opnames kunnen verzorgen, presentatrice kunnen leveren en animaties kunnen toevoegen aan de film.

Voor sanquin bloedbanken

Een unieke samenwerking

Op het prachtige nummer Samen zijn van Willeke Alberti heeft Waylon het initiatief genomen om dit nummer samen ten gehore te brengen geassisteerd door Wibi Soerjadi op de Piano. Zie dit nummer als een steun in deze bizar moeilijke tijden. Great Takes had de eer om de opnames en de edit van deze clip te verzorgen.

Door WILLEKE ALBERTI, WAYLON EN WIBI SOERJADI

SAMEN ZIJN

Op 29 en 30 november 2019 gaf Waylon twee uitverkochte shows in Ahoy Rotterdam. Zijn jaarlijks terugkerende top 1000 concerten. Ditmaal mochten fans de nummers kiezen. Het team van Great Takes was er beide avonden bij om de video opnames te verzorgen en deze aftermovie te realiseren.

LIVE IN AHOY - OFFICIAL AFTERMOVIE

WAYLON TOP 1000

Voor Sanquin bloedbank is er een reeks van vijf video's gemaakt ter promotie van hun werk en het belangrijke aan bloed doneren. Bloed donatie helpt levens.

Hierbij video 5 uit 5 waarbij Werner wordt gevolgd. Hij is medisch chauffeur bij Sanquin.

promotiefilm

BONDIG - ROXEANNE HAZES

Promo video voor de nieuwe Can-Am Ryker modellen voor Motor Company in Nieuwekerk aan de Ijssel. In samenwerking met BR Media Producties

MOTOR COMPANY

CAN-AM RYKER

Jobe Sports heeft veel internationale sponsored rijders onder contract staan. Een van deze rijders is wakeboarder Dominik Guhrs uit Duitsland. Great Takes zocht hem samen met Jobe Sports op om een motivatie video te maken over hoe Dominik zich in de wintermaanden voorbereid op het nieuwe wakeboard seizoen. Deze video is ingezet om het nieuwe wakeboard seizoen mee in te luiden. Bekijk hier het resultaat.

PROMOTIEFILM

JOBE WAKE

Voor Sanquin bloedbank is er een reeks van vijf video's gemaakt ter promotie van hun werk en het belangrijke aan bloed doneren. Bloed donatie helpt levens.

Hierbij video 5 uit 5 waarbij Werner wordt gevolgd. Hij is medisch chauffeur bij Sanquin.

PROMOTIEFILM

SANQUIN BLOEDBANK

Bent u benieuwd naar meer producties van Great Takes? Bekijk via onderstaande link meer films.

meer films bekijken?