08

Betaling volgt wanneer er volledige tevredenheid is over de geleverde film.

07

Er is uiteraard mogelijkheid tot het geven van feedback tot de film volledig naar wens is.

06

Na de opnames starten wij direct met de montage. Binnen de afgesproken tijd zal er een eerste versie gestuurd worden. Wij monteren alles inclusief voice-over, muziek, animatie en of andere onderdelen tot een overtuigend professioneel geheel.

Post-productie

05

Wij werken met high-end apparatuur voor zowel Full-HD of 4K opnames. Ook de inzet van drone beelden is in overleg mogelijk.

04

Op de afgesproken data zullen wij volledig volgens plan de opnames uitvoeren.

Productie

03

Wij stellen een draaiboek op om volledig voorbereid op de dag van opnames aanwezig te zijn.

02

Wij stellen een offerte op maat op. Na goedkeuring van de offerte stellen wij ons definitieve team van professionals samen en beginnen wij direct aan de voorbereiding.

01

Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie idee te bespreken. Jullie wensen worden aangehoord en wij zullen met goede adviezen komen om jullie verhaal perfect over te brengen op beeld.

Pre-productie

werkwijze

PRIJSLIJST 2021
KLIK HIER

Tegenwoordig is sociale media niet meer weg te denken. Bedrijven worden steeds vaker direct gevonden via Facebook of andere grote sociale media dan via de Google search engine. Naar verwachting gaat 80% van alle content in 2019 op sociale media uit video bestaan.


Geef uw bedrijf een boost op sociale media en blijf niet achter. Zet video in op jullie doelgroep effectief te bereiken.Klanten verwachten steeds meer dat er video beschikbaar is. Loop deze klanten niet mis! Als het nu gaat om het aanbieden van woningen op Funda, de bereiding van een gerecht, de promotie van een event, een mooie aftermovie of instructievideo's. Great Takes is op al deze terreinen de geschikte partner om in te zetten.

Social media boost