Stel je eigen persoonlijke trouwpakket samen door te kiezen welke opties bij jullie passen.

Great Takes werkt niet met vaste pakketten en prijzen maar kiest ervoor om voor ieder bruidspaar een perfect pakket samen te stellen met een offerte op maat die daarbij hoort.

Klik op het jaartal waarin jullie graan trouwen voor een specifieke uitleg van alle prijzen en opties.

Investering

tarieven:

ONZE FILMS ZIJN STANDAARD IN 4K KWALITEIT!

05

Na jullie trouwdag wordt er direct begonnen aan de edit van de film. De film wordt binnen maximaal 4 weken na de bruiloft opgeleverd.

04

Opnames zullen volgens afgesproken tijden en wensen plaatsvinden op jullie trouwdag.

03

Twee maanden voor de grote dag wordt er begonnen aan de voorbereiding. Door (mits nodig) een locatie bezoek, shotslist te maken en alle andere zaken voor te bereiden die nodig zijn voor het perfecte resultaat. Ook ga ik graag nogmaals in gesprek om de puntjes op de i te zetten, zodat we niks aan het toeval overlaten!

02

Aan de hand van het gesprek en het bespreken van jullie wensen wordt een offerte op maat opgesteld. Na een akkoord op deze offerte volgt een aanbetaling. Wanneer deze is voldaan is jullie trouwdag definitief gereserveerd bij Great Takes.

01

Wanneer jullie geïnteresseerd zijn om Great Takes te boeken voor jullie bruiloft plan ik graag een kennismakingsgesprek in. Het is belangrijk om te ontdekken of er een wederzijdse klik is. Ik ga uitgebreid aanwezig zijn op de belangrijkste dag van jullie leven dus een goede klik is ontzettend belangrijk. 
Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend in te plannen.

Wanneer jullie geïnteresseerd zijn om Great Takes te boeken voor jullie bruiloft plan ik graag een kennismakingsgesprek in. Het is belangrijk om te ontdekken of er een wederzijdse klik is. Ik ga uitgebreid aanwezig zijn op de belangrijkste dag van jullie leven dus een goede klik is ontzettend belangrijk. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend in te plannen.

werkwijze

Trouwen in het buitenland is extra uniek!
Ook hiervoor is Great Takes te boeken. Ik ga graag samen met jullie in gesprek om alle mogelijkheden en prijzen te bespreken.

trouwen in het buitenland