class="page-template-default page page-id-4606 wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">

Bekijk hier een aantal van onze prachtige trouwfilms

IK WIL OOK GREAT TAKES
Image

Julie en Donny. Heerlijke liefde op een prachtige dag!

Julie & Donny

Julie en Donny gaven elkaar op een prachtig zon overgoten dag op 11 juni 2022 het JA-woord. Great Takes was er met 2 videografen bij inclusief drone beelden om deze fantastische film over hun dag te maken. Geniet mee van hun dag!

Image

Een fantastisch lang weekend de liefde vieren van Kim en Daniel

Kim & Daniel

Het prachtige stel Daniel en Kim maakten voor hun bruiloft er een heel fijn lang weekend van. Ze organiseerde een heel weekend op de prachtige locatie van Kasteel de Hooge Vuursche. Een weekend vol liefde en prachtige momenten. Hartje zomer waar zij elkaar het JA-woord gaven. Great Takes was er bij om deze lange trouwfilm te maken. Ook maakte wij in een eerder stadium al direct na de bruiloft een beknopte sociale media versie om direct te delen online.

Image

Een dag om altijd te blijven herinneren

Femke & Lucas

25 mei 2022 was de dag van Femke en Lucas. Dit leuke stel gaf elkaar het JA woord op Buitenplaats Sparrendaal. Great Takes was er met 1 videograaf bij en maakte deze prachtige film voor het echtpaar. Ook werd voor de extra optie Documentaire film gekozen zodat ze de dag tot in perfectie kunnen herbeleven.

Image

Trots op deze film! Onze eigen trouwfilm

Joost & Marjolein

Ik heb al vele prachtige films mogen maken voor ontzettende leuke echtparen. Op 27 maart 2021 was het dan eindelijk mijn dag, onze dag. Ik stapte zelf in het huwelijksbootje. Deze dag is prachtig vastgelegd door mijn collega’s van Skirr en de film heb ik vervolgens zelf in elkaar gezet. En wat ben ik trots op dit resultaat! Het verwoord perfect de prachtige dag die geweest was.

Image

Wat een prachtig stel en wat een prachtige dag!

Kimberly & Heiko

Op 2 juli 2021 gaven Kimberly en Heiko elkaar het JA-woord. De dag begon in Hotel Jakarta te Amsterdam waar het echtpaar zich ging klaarmaken voor deze mooie dag. De ceremonie en andere gebeurtenissen vonden plaats in de prachtige binnentuinen van Hortus Amsterdam.

Image

Prachtige Chinese bruiloft op het strand in Nederland!

Maggie & Jimmy

Maggie & Jimmy een prachtig stel uit Dusseldorf. Ze kozen voor een bruiloft op het strand van Scheveningen. Wij waren er met 1 videograaf bij en maakte deze prachtige film voor het echtpaar.