Bekijk hier een aantal van onze prachtige trouwfilms

IK WIL OOK GREAT TAKES
Image

Een dag om altijd te blijven herinneren

Femke & Lucas

25 mei 2022 was de dag van Femke en Lucas. Dit leuke stel gaf elkaar het JA woord op Buitenplaats Sparrendaal. Great Takes was er met 1 videograaf bij en maakte deze prachtige film voor het echtpaar. Ook werd voor de extra optie Documentaire film gekozen zodat ze de dag tot in perfectie kunnen herbeleven.

Image

Trots op deze film! Onze eigen trouwfilm

Joost & Marjolein

Ik heb al vele prachtige films mogen maken voor ontzettende leuke echtparen. Op 27 maart 2021 was het dan eindelijk mijn dag, onze dag. Ik stapte zelf in het huwelijksbootje. Deze dag is prachtig vastgelegd door mijn collega’s van Skirr en de film heb ik vervolgens zelf in elkaar gezet. En wat ben ik trots op dit resultaat! Het verwoord perfect de prachtige dag die geweest was.

Image

Prachtige Chinese bruiloft op het strand in Nederland!

Maggie & Jimmy

Maggie & Jimmy een prachtig stel uit Dusseldorf. Ze kozen voor een bruiloft op het strand van Scheveningen. Wij waren er met 1 videograaf bij en maakte deze prachtige film voor het echtpaar.

Image

Wat een prachtig stel en wat een prachtige dag!

Kimberly & Heiko

Op 2 juli 2021 gaven Kimberly en Heiko elkaar het JA-woord. De dag begon in Hotel Jakarta te Amsterdam waar het echtpaar zich ging klaarmaken voor deze mooie dag. De ceremonie en andere gebeurtenissen vonden plaats in de prachtige binnentuinen van Hortus Amsterdam.

Image

Een romantische feelgood trouwfilm

Lisa & Faisal

Lisa en Faisal gaven elkaar in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche het JA-woord op 4 september 2019. Great Takes was er met twee man bij om deze trouwfilm te realiseren.

Image

Trouwen op een prachtig landgoed in de Ardennen

Rachida & Sjoerd

Fantastisch om elke keer de mooiste dagen van iemands leven te mogen vastleggen! Het is een eer om hier telkens vooraan te staan en de liefde te vertalen in een prachtige film. Rachida en Sjoerd trouwde in de Belgische Ardennen bij een prachtig landgoed en gaven elkaar het JA-woord op 12 mei 2019.