Een greep uit onze Great Takes

IK WIL OOK GREAT TAKES
Image

EEN UNIEKE SAMENWERKING

VOOR SANQUIN BLOEDBANKEN

In samenwerking met Das Studio uit Amsterdam hebben wij deze informatie video over het nieuwe lab van Sanquin bloedbanken gerealiseerd. Presentatie is uitgevoerd door eigen medewerker Marjolein en de NOS op 3 stijl is goed naar voren gekomen na aanvraag vanuit opdrachtgever. In deze video dus perfect zichtbaar hoe wij opnames kunnen verzorgen, presentatrice kunnen leveren en animaties kunnen toevoegen aan de film.

Image

BEDRIJVENPARK DEBRAND

EEN BLIK OP DIT BEDRIJVENTERREIN

Bedrijvenpark De Brand is centraal gelegen aan de A2 en de N279. Er bevinden zich vele grote en middelgrote bedrijven en is perfect bereikbaar door de goede snelweg verbindingen. Wij maakte er een korte informatie en promotievideo over.

Image

WAYLON TOP 1000

LIVE IN AHOY – OFFICIAL AFTERMOVIE

Op 29 en 30 november 2019 gaf Waylon twee uitverkochte shows in Ahoy Rotterdam. Zijn jaarlijks terugkerende top 1000 concerten. Ditmaal mochten fans de nummers kiezen. Het team van Great Takes was er beide avonden bij om de video opnames te verzorgen en deze aftermovie te realiseren.

Image

SAMEN ZIJN

DOOR WILLEKE ALBERTI, WAYLON EN WIBI SOERJADI

Op het prachtige nummer Samen zijn van Willeke Alberti heeft Waylon het initiatief genomen om dit nummer samen ten gehore te brengen geassisteerd door Wibi Soerjadi op de Piano. Zie dit nummer als een steun in deze bizar moeilijke tijden. Great Takes had de eer om de opnames en de edit van deze clip te verzorgen.

Image

CAN-AM RYKER

MOTOR COMPANY

Promo video voor de nieuwe Can-Am Ryker modellen voor Motor Company in Nieuwekerk aan de Ijssel. In samenwerking met BR Media Producties.

Image

Houtens Jordaan Festival 2022

Aftermovie

De aftermovie van de eerste zeer succesvolle editie van het Houtens Jordaan Festival 2022. In het hart van Houten op ‘het Rond’ vond op een zonovergoten dag dit heerlijke muziekspektakel plaats.
Great Takes was erbij om zowel de eventfotografie als de aftermovie van dit mooie feest te verzorgen!

Image

SANQUIN BLOEDBANK

PROMOTIEFILM

Voor Sanquin bloedbank is er een reeks van vijf video’s gemaakt ter promotie van hun werk en het belangrijke aan bloed doneren. Bloed donatie helpt levens.

Hierbij video 5 uit 5 waarbij Werner wordt gevolgd. Hij is medisch chauffeur bij Sanquin.

Image

JOBE WAKE

PROMOTIEFILM

Jobe Sports heeft veel internationale sponsored rijders onder contract staan. Een van deze rijders is wakeboarder Dominik Guhrs uit Duitsland. Great Takes zocht hem samen met Jobe Sports op om een motivatie video te maken over hoe Dominik zich in de wintermaanden voorbereid op het nieuwe wakeboard seizoen. Deze video is ingezet om het nieuwe wakeboard seizoen mee in te luiden. Bekijk hier het resultaat.

Image

Wielerhart – Tour de Tietama ft Tadej Pogacar

Videoclip voor deze wielerhit

Voor het immens populaire Youtube kanaal Tour de Tietema hebben wij deze videoclip mogen maken. Een heerlijke feelgood video of de passie voor het wielrennen.

Image

BONDIG – ROXEANNE HAZES

PROMOTIEFILM

In opdracht van het Algemeen Dagblad voor AD.nl een tweedelige mini docu geproduceerd, Bondig. In de eerste twee video’s stond Roxeanne Hazes centraal. Een mooie kijk over haar beweegredenen om niet meer de muziek van haar vader te zingen. Zie hier deel twee. Deel 1 te bekijken via volgende link: lnkd.in/dXz_hSW