class="post-template-default single single-post postid-4539 single-format-standard wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">
De ultieme bruiloft

De ultieme bruiloft

DE INTIEME BRUILOFT

DE INTIEME BRUILOFT

Wegens huidige Corona maatregelen kunnen veel bruiloften zoals gepland stonden niet doorgaan. Er wordt nu vaak gekozen om wel te trouwen voor de wet en eventueel eind 2021 of zelfs in 2022 een groot feest te houden. De bruiloft vieren zoals hij oorspronkelijk bedoeld was.

Jullie wettelijke trouwdatum blijft altijd jullie offciële trouwdatum, laat deze dag niet stilletjes voorbij gaan.

Speciaal hiervoor bieden wij de Intieme Bruiloft film aan, ofterwel de Elopement Wedding Film.

Trouwfilm blog foto

Wat houdt dit in?

Een wedding elopement zie je steeds vaker. Het is een officiële bruiloft, want bij eloping komt er toch nog een stukje organisatie kijken zoals de geldigheid, de ringen, outfits, fotograaf & videograaf enz. maar dan heel intiem met enkel jullie als trouwechtpaar en allebei 1 getuigen. Wellicht nog jullie ouders erbij en thats it! Mega romantisch om in zon intieme setting elkaar het JA-woord te geven. Een kleine intieme bruiloft is ontzettend makkelijk, snel en goedkoop te realiseren. Alle grote toeters en bellen die bij een groot bruiloftsfeest horen komen te vervallen. Jullie kunnen de stad waar jullie willen trouwen zelf uitkiezen, de perfecte dag en tijd en vervolgens heel romantisch de rest van de dag samen doorbrengen. Wij weten van deze dag een prachtige korte film te maken zodat deze herinneringen nooit verloren zullen gaan.

Krijgen jullie er al meer een goed gevoel bij? Lees door over hoe wij jullie kunnen helpen.

Waarom een intieme bruiloft?

2020 is afgesloten en gedacht werd dat 2021 het jaar terug naar het nieuwe normaal zou gaan worden. Maar helaas houd het rot virus ons nog steeds enorm in de greep, verwacht wordt dat einde zomer pas iedereen gevaccineerd is en we dan pas meer terug kunnen naar het nieuwe normaal. Voor veel trouwstellen is dat veel te lang wachten. Zij willen al eerder elkaar het JA-woord geven om door te kunnen gaan met het leven. Het grote feest volgt eventueel later.

De Intieme Bruiloft ofterwel Eloping is echt voor koppels die nog in 2021 willen trouwen en deze dag alsnog speciaal willen laten zijn. Jullie hoeven niet een hele dure bruiloft te plannen maar kunnen trouwen waar jullie maar willen? Echt waar.. waar we maar willen? Ja, je leest het goed. Zolang er maar een officiële trouwambtenaar bij is, is echt alles mogelijk! Trouwen in het bos, op het strand, in jullie favoriete kleine kerk, jullie lievelingsstad.. alles kan! Wij weten allerlei leuke plekken en denken graag met jullie mee!

Hoe ziet zon dag er dan bijvoorbeeld uit?

Een Intieme Bruiloft vraagt veel minder planning, het is makkelijker op te tuigen en kent veel minder stress. Jullie kunnen allebei waar jullie wensen rustig wakker worden en genieten samen of danwel met familie van een ontbijt. Rustig klaar maken en ergens in de middag gaan jullie trouwen op de locatie naar keuze. Een ceremonie is een officiële gebeurtenis met een Babs van de gemeente of als jullie wensen een privé Babs. Deze ceremonie duurt meestal niet langer dan 3 kwartier. Na het JA-Woord en de ringen kunnen jullie ervoor kiezen om ter plekke geloftes aan elkaar uit te spreken of jullie kiezen nog voor een andere zeer romantische plek om elkaar daar de geloftes te vertellen. Alles is mogelijk, dat maakt een Intieme Bruiloft zo fijn.

Vervolgens kan er na de ceremonie nog een klein toast moment plaatsvinden met zelf meegebrachte champagne of andere bubbels en hierna is het vrij om te gaan en staan waar jullie wensen.

De mogelijk is er om een prachtige foto en videoshoot te gaan houden, waar we dan uitgebreid de tijd voor hebben. Of jullie gaan samen terug naar huis voor een goed diner, of gaan naar een mooi hotel voor een mooie overnachting.

Jullie zijn met deze Intieme Bruiloft echt helemaal vrij om te gaan en staan waar jullie wensen en in te vullen hoe jullie willen en hiermee is trouwen in 2021 nog absoluut mogelijk!
Eventueel kan zelfs alles nog uitgezonden worden op livestream voor de thuis meekijkers.

Het grote feest met alle vrienden en overige familie en kennissen moet later plaats vinden als jullie dat willen.

Maar waarom dan een trouwfilm en hoe ziet deze eruit?

Juist omdat heel veel dierbaren niet aanwezig kunnen zijn op deze dag is het fijn alles vast te leggen in een prachtige trouwfilm van maximaal 6 minuten. Deze film is later te delen met alle familie, vrienden en kennissen om zo jullie liefde te laten zien. Maar ook als blijvende herinnering van jullie prachtige dag om altijd te blijven kijken en te blijven nagenieten.

En de kosten?

Bij een Intieme Bruiloft kunnen wij korter aanwezig zijn. Er is geen groot diner en of feest en jullie beginnen ook later aan de dag dan normaal het geval is. Met een boeking van ongeveer 8 uur en een trouwfilm van 6 minuten inclusief drone beelden (waar mogelijk) kunnen wij een fantastische film in elkaar zetten. Nu mogelijk vanaf €1250,- incl. btw.

Wij gaan graag in gesprek om alle opties te bespreken om jullie perfecte dag vast te leggen. Mail naar info@greattakes.nl of bel naar 085 047 08 44.

Hulp nodig bij andere leveranciers? Wij hebben de beste connecties voor goede prive ambtenaren, fotografen of andere leveranciers. Wij denken en helpen graag mee!

GREAT MOMENTS DESERVE GREAT MEMORIES

Trouwfilm blog foto

JANUARY 26, 2021
TROUWFILMS
Afspraak maken

    Related Posts