class="post-template-default single single-post postid-4534 single-format-standard wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">
Het einde is in zicht

Het einde is in zicht

HET EINDE IS IN ZICHT!

HET EINDE IS IN ZICHT!

Eindelijk eindelijk, wat snakken we er allemaal enorm naar.. het einde van de corona-crisis. Nu het vaccineren een snelle vaart begint te nemen en de overheid en ook het RIVM het beide durven te zeggen dat we een ‘normale’ zomer tegemoet gaan, hebben wij ook weer hoop.

Het einde is eindelijk in zicht!

Vanaf 1 juli kan iedereen die zichzelf wenst te vaccineren, gevaccineerd zijn. Zo is de verwachting van het kabinet. Goed nieuws! We kunnen weer steeds meer terug naar het ‘oude’ normaal.

Het ‘oude’ normaal van een zomer met festivals, feestjes, genieten op het terras en lekker op vakantie in Europa of misschien zelfs erbuiten. Maar ook zeker weer een zomer met bruiloften zoals we het kennen als voorheen. De liefde vieren zonder beperkingen en met knuffels en alle geliefde om jullie heen. De droomdag die jullie mogelijk hebben uitgesteld kan nu dan toch plaatsvinden waar jullie enorm op gehoopt hebben.

Wat een fijn vooruitzicht!

Wij hopen enorm met jullie mee, dat het allemaal de goede weg op blijft gaan en dat we weer de liefde kunnen vieren zoals we het willen. Dus vieren met alle familie, vrienden en kennissen die jullie willen uitnodigen. Samen knuffelen en zoenen en helemaal even vergeten dat corona bestaan heeft.

Wij vieren het verlaten van deze crisis en het vieren van de liefde graag met jullie mee. Juist daarom bieden wij iedereen die nog een in 2021 een bruiloft boekt bij ons een korting van maar liefst 20% op de totale prijs! Dit kan snel al honderden euro’s schelen! Laten we het leven en de liefde samen vieren!

Wat houd dit specifiek in?

Als jullie nog gaan trouwen in 2021 en jullie boeken Great Takes om jullie bijzondere dag te vertalen tot prachtige trouwfilm dan kan dit niet vanaf €1875,- maar al vanaf €1500,-! Het is voor iedereen een zwaar corona jaar geweest en daarom geven we graag deze korting die al snel tot honderden euro’s kan oplopen.

Onze tip! Wacht niet te lang, de data voor deze zomer en het einde van de zomer beginnen al langzaam vol te raken. Stuur ons een mail via info@greattakes.nl of bel direct naar 085 – 504 708 44. We gaan graag in gesprek om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.

Joost Bloem
Great Takes

MARCH 7, 2021
TROUWFILMS
Afspraak maken

    Related Posts