het prachtige stel thomas en kiki

het prachtige stel thomas en kiki

HET PRACHTIGE STEL THOMAS EN KIKI

KIMBERLY EN HEIKO.

25 en 26 juni 2021 was het eindelijk zover, na enkele keren uitgesteld te hebben vanwege de Corona-regels was eindelijk het weekend daar dat Thomas en Kiki ofterwel Tho en Kiek elkaar het JA-woord zouden gaan geven in hun geliefde Amsterdam met al hun geliefde vrienden en familie erbij aanwezig.

De plannen zijn enkele keren omgegooid en uiteindelijk is er zelfs een nieuwe locatie gevonden in Amsterdam-Noord waar alles kon wat zij wilden. En wat ze wilden was groots. Niet vieren op 1 dag, maar groots en uitbundig vieren op 2 dagen.

Great Takes werd al in 2019 geboekt en uiteindelijk trouwden ze in 2021. Met 1 videograaf waren we beide dagen aanwezig om deze prachtige liefde en het grootse feest vast te leggen tot prachtige trouwfilm.

Begonnen werd bij de bruidegom met zijn aankleedmoment waar zijn beste vrienden en tweeling broer aanwezig waren. Vervolgens snel naar de bruid waar zij in hartje Amsterdam in een leuke AirBnB zich zat klaar te maken met haar beste vriendinnen en moeder erbij. De dag begon al helemaal in gezelligheid.

Snel door naar de trouwlocatie in Amsterdam-Noord een leuke boerderij wat geboekt kan worden als evenementen locatie. De ceremonie was het toppunt van de dag (al komt de avond er ook aardig bij in de buurt). De ceremonie werd gehouden door de tweelingbroer van de bruidegom en het broertje van de bruid. Zij waren BABS voor 1 dag en mochten deze ceremonie voorstaan. Veel humor, heerlijke anekdotes en fantastische lieve woorden werden genoemd. Ook spraken Thomas en Kiki mooie geloften naar elkaar uit waarmee het JA-woord uitgesproken kon worden. Thomas en Kiki waren getrouwd, het grote feest kon beginnen.

De drank vloeide al rijkelijk tijdens de borrel en werd voortgezet bij het diner. Tijdens het diner volgden een aantal prachtige speeches en zelfs een heerlijk lied van de ouders van het nieuwe echtpaar. De hele zaal zong uit volle borst mee! Prachtig! Dit hadden we allemaal weer nodig na een rot Corona-jaar.

De dag ging nog wel even door en het feest was groots. De volgende dag scheen de zon heerlijk en kwam iedereen weer langzaam binnendruppelen voor een heerlijke lunch. Ook hier volgde weer fantastische woorden van vrienden en familie en wederom een lied. Als grote verassing werd er nog een van de favoriete volkszangers opgetrommeld om er weer een groots feest van te maken.

Thomas en Kiki zijn getrouwd en dit gaat niet snel vergeten worden, wat een prachtige dagen waren dit.

Bekijk onze film van deze dagen:

Image
OCTOBER 22, 2021
TROUWFILMS
Afspraak maken

    Related Posts