Kimberly en Heiko

Kimberly en Heiko

KIMBERLY EN HEIKO

KIMBERLY EN HEIKO.

Op 02. 07. 2021 ofterwel 2 Juli 2021 was het eindelijk zover, de dag van Kimberly en Heiko.

Dit prachtige stel heeft elkaar op een zonovergoten dag het Ja-woord gegeven in de prachtige Botanische Tuinen van de Hortus in Amsterdam.

Great Takes werd in 2020 geboekt en uiteindelijk trouwden ze in 2021. Met 2 videografen waren we aanwezig om deze prachtige liefde en het grootse feest vast te leggen tot prachtige trouwfilm.

Doordat we met 2 man de dag gingen vastleggen hadden we alle tijd om zowel het begin van de dag met aankleden van de bruidegom als ook van de bruid met vriendinnen goed vast te leggen. Een groot voordeel.

   

De dag werd begonnen in het Jakarta Hotel in Amsterdam waar er twee aparte kamers gereserveerd waren. 1 voor de bruidegom om zich klaar te maken en 1 voor de bruid. Het aankleden ging gepaard met veel relaxte momenten, plezier en lichte spanning bij het echtpaar voor de grote dag. Voor de first look was het midden van het hotel gekozen. Een prachtig klein bruggetje moest het decor worden voor het eerste aanblik. De bruidegom stond klaar en de bruid kwam prachtig aangelopen. Wederom van verschillende hoeken gefilmd, een groot voordeel wanneer we met 2 videografen zijn. Het was een prachtige first look en hierna werden er nog foto’s en video beelden gemaakt in de mooie binnentuinen van het hotel.

Vervolgens snel door naar de trouwlocatie, de Botanische tuinen van de Hortus in Amsterdam. Eerst gingen we hier nog verder met de foto en videoshoot en vervolgens trok het echtpaar zich even terug waarna de gasten ongestoord konden arriveren.
De ceremonie vond plaats in de kas tussen al het prachtige groen, erg romantisch en mooi. De ceremonie was vrolijk en de bijbehorende geloftes die ze aan elkaar uitspraken bestempelde de liefde voor elkaar. Het JA-woord werd uitgesproken en het feest kon beginnen.

Er werd eerst een leuke borrel gehouden en vervolgens buiten onder mooie tent doeken werd het diner gehouden. Een lang diner met veel leuke en ontroerende speeches. De taart werd als toetje aangesneden. Hierna plukte we het trouwstel snel nog even mee naar de straat voor de meest mooie ‘golden hour’ beelden met zonsondergang.

De avond verliep heerlijk en kabbelde door tot het einde. Wegens de geldende maatregelen was een feest nog niet toegestaan, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken.

Het was een enorm mooie dag en de film laat dit absoluut terugzien. Door de inzet van 2 videografen was het mogelijk om een langere film te maken.

 

Geniet mee en bekijk de film hier:

Image
OCTOBER 27, 2021
TROUWFILMS
Afspraak maken

    Related Posts