class="post-template-default single single-post postid-4526 single-format-standard wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">
Mijn mooiste trouwfilm ooit

Mijn mooiste trouwfilm ooit

MIJN MOOISTE TROUWFILM OOIT!

Image
Een korte terugblik op onze ontmoeting:

Van een bruiloft komt een bruiloft wordt gezegd. Een gegeven wat een mooi sprookjes verhaal is, maar toch niet al te vaak voorbij komt. In ons geval is dit prachtige sprookjesverhaal het daadwerkelijke verhaal. Marjolein en ik hebben elkaar ontmoet op een bruiloft in Italië. Zij als gast aanwezig en ik als videograaf ingehuurd om de bruiloft zo mooi mogelijk vast te leggen (Klik hier voor deze film). In het prachtige heuvellandschap van Toscane gaven Nick en Liesbeth elkaar het JA-woord en ik was er bij om deze dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Er moest gevlogen worden en op het vliegveld van Pisa zou ik meerijzen met 2 andere gasten van de bruiloft, wel zo handig. Eenmaal op het vliegveld van Pisa aangekomen na een korte vlucht vanaf Schiphol werd ik opgewacht door de liefde van mijn leven, Marjolein. Dit wist ik uiteraard toen nog niet, maar dat ik haar direct heel interessant vond was bij mij wel duidelijk.

Marjolein stond met haar mobiel in haar hand op het vliegveld van Pisa mij op te wachten om samen te reizen naar het afgehuurde grote vakantiehuis. Na de ontmoeting raakte we direct ontzettend gezellig aan de praat en de klik was voelbaar. Maar, het verdere verloop van het weekend lag mijn focus op de bruiloft en dit zo mooi mogelijk vastleggen en niet op Marjolein, hoewel we af en toe gezellig aan het doorkletsen waren. Het weekend ging voorbij en eenmaal in Nederland zocht ik weer contact met Marjolein. De rest is geschiedenis, we zijn getrouwd. Wat ben ik enorm blij en trots op haar!

Onze dag kort verteld:

Ons eigenlijke plan was om op 14 november 2020 te trouwen, helaas wegens zeer strenge corona maatregelen kon dit geen doorgang vinden. Toen dachten we dat we er slim aan deden om te verplaatsen naar 27 maart. Dan zou er toch wel weer veel meer mogelijk zijn, toch? Niets bleek minder waar. Er was wel iets meer mogelijk, maar bij lange na niet wat we oorspronkelijk voor ogen hadden. Maar nog een keer verplaatsen zagen we niet zitten, we wilden dolgraag trouwen. Dan maar in een kleiner gezelschap. Marjolein is namelijk zwanger op tijd van het huwelijk en ten tijde van dit schrijven en de buik groeit en groeit maar en om toch nog in de jurk te passen hielden we vast aan de datum van 27 maart 2021.

De Woeste Hoeve te Beekbergen. Een prachtige trouwlocatie in de Veluwe onder Apeldoorn. Deze oude herberg met fantastische eigenaar werd onze trouwlocatie. Een absolute aanrader voor andere trouwstellen. We maakte er een weekend van door eerst te overnachten in het nabij gelegen hotel Hoenderloo. In aparte hotelkamers en een mooie bruidssuite sliepen we apart van elkaar, zodat we elkaar pas weer gingen zien bij de First look.

Marjolein begon al vroeg met de make-up and hair, gedaan door een van haar beste vriendinnen. Ikzelf kon het allemaal veel rustiger aan doen en begon pas rond een uur of 10:00 mij klaar te maken.
Eenmaal klaar was het tijd voor de first look. Dit prachtige moment ga ik nooit meer vergeten. Om Marjolein voor het eerst te zien in haar prachtige witte jurk met prachtig bijpassend kapsel. Wat was en is ze nog steeds prachtig! Ik stond klaar met familie om mij heen en Marjolein kwam haar huisje uitgelopen en liep mij tegemoet. Dit moment zal me altijd bijblijven.

  

Na de first look was het tijd voor de fotoshoot. Wij trokken samen met het videoteam, mijn trouwe collega’s van Skirr en fotograaf Lisette van Autentic Memories, de nabij gelegen bossen in voor prachtige foto en videobeelden. De videobeelden zie je uitgebreid terug in de film en de foto’s zie je hier in deze blog terugkomen.

Na de foto en videoshoot was het even opfrissen en op naar de Woeste Hoeve waar alle gasten al waren gearriveerd. Alle 28 gasten, meer mocht helaas niet, dit was vooraf een flinke puzzel en helaas waren er mensen niet bij die we er heel graag bij gehad hadden, maar het was niet anders. Er was een band en onze favoriete Babs Charlotte ging alles aan elkaar praten. EN WAT DEED ZE DAT FANTASTISCH!

We maakte ons klaar en liepen om de beurt naar binnen, onder begeleiding van de muziek van de band. Ik eerst samen met mijn moeder en hierna gevolgd door Marjolein met haar vader. Charlotte praatte de hele ceremonie prachtig aan elkaar, onderbroken door speeches van Lotte (zusje van Marjolein) en mijn oom Frans. De ceremonie werd afgesloten door de zege over ons huwelijk door Arie Jan de vader van Marjolein. Weer onder begeleiding van muziek verlieten wij dansend de zaal om hierna terug te komen voor een heel gezellig (maar veel te kort) borrelmoment. Met verassende speech van een van mn beste vrienden Joeri.

 

 

Om 17:00 uur kwam de dag helaas al veel te vroeg ten einde. Wegens de geldende maatregelen moesten we echt deze dag gaan afsluiten, het was niet anders. Onder begeleiding van al onze geliefdes verlieten wij de locatie.

Wij kijken al met al terug op een fantastisch mooie dag. Het werd heel intiem en klein door de selectie groep van aanwezige personen. Maar dit maakte het knus, mooi en gezellig. Terugkijkend op deze dag zouden we eigenlijk niet anders willen.

Vooraf hadden we het niet zo gewild, maar achteraf zijn we ontzettend blij met hoe de dag was.

De trouwfilm

De trouwfilm is tot stand gekomen door beelden van de jongens van Skirr, Maikel Hurts en Mischa van Schaijik. De edit heb ik zelf uitgevoerd. Hierdoor had ik volledige controle over het eindresultaat.

Nogmaals, wat ben ik trots op deze trouwfilm. Mijn mooiste film ooit gemaakt!

Afspraak maken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Related Posts