Ons jaar 2121

Ons jaar 2121

ONS JAAR 2021!

VAN CORPORATE VIDEOPRODUCTIES TOT TROUWFILMS, ONS JAAR ZAT ER VOL MEE.

Alles is mogelijk, was de gedachte waarmee ik 2021 afsloot. Ondanks de onzekere tijden waar we ons sinds het corona-virus in bevinden, zijn we 2022 weer vol positieve verwachtingen gestart. Hoe wij het er vorig jaar zakelijk vanaf brachten en waar we dit jaar naar uitkijken? Dat lees je hier.

We trapte 2021 erg gezellig af met een klus voor Comedy Central Roast video’s voor facebook en een aantal andere sociale media. Vervolgens stond er eigenlijk al een volle, diverse project-agenda op ons te wachten en zo luidde we het jaar goed in.

Hoogtepunten van het jaar bestonden onder andere uit een aantal fantastische corporate foto en video-opdrachten die wij mochten uitvoeren voor grote klanten als UEFA, Videoland, Radio 538, Het Nederlands Film festival, Sanquin, de Zelfspodcast en verschillende gemeenten. Daarmee heeft Great Takes in 2021 mooie stappen gezet.

Het Nederlands Film Festival

Net NFF 2020

Maar het echte hoogtepunt van het jaar was natuurlijk mijn eigen bruiloft. Voor mij en Marjolein een dag om nooit te vergeten. Mijn edit daarvan kun je hier bekijken.
Wist je dat? Marjolein en ik niet alleen zijn getrouwd, maar ook samen projecten ondernemen? Klik hier voor een van onze video’s samen.

Onze eigen trouwfilm

Onze eigen trouwfilm

Flow:

In beweging blijven was de formule waarmee we in de juiste flow bleven. We zijn samenwerkingen vol enthousiasme aangegaan en maakte kennis met nieuwe klanten en nieuwe opdrachten. Zowel kleine producties als grote video- en fotoproducties kwamen langs en zo hebben we in 2021 een allesbehalve teleurstellend resultaat neer mogen zetten, want:

  • Steeds meer bedrijven en particulieren wisten ons te vinden en we zagen daarmee een stijgende lijn in klanten en opdrachten;
  • Onze omzet groeide met 65% ten opzichte van 2020;
  • Onze winst groeide met 50% ten opzichte van vorig jaar (en dat terwijl we in 2020 ook al erg waren gegroeid!).

We sloten het jaar dan ook feestelijk af!

Feest van de liefde:

Maar, buiten grote klanten en behaalde business goals hielden we wederom een speciale plek vrij in ons hart voor het maken van de trouwfilms. Er gaat niks boven ons op een creatieve manier dienstbaar stellen aan een echtpaar door het vastleggen van zo een bijzondere dag. Great Takes mocht ook dit jaar weer een klein beetje meeproeven van een aantal prachtige en unieke lovestories uit verschillende hoeken van Nederland. Vervolgens hebben we de echtparen heel erg blij gemaakt met onze beeldvertaling daarvan, want wat waren de recensies lovend en fijn! Als feedback op onze trouwfoto’s, trouwvideo’s en de samenwerking kregen wij dit jaar een gemiddelde score van 10. Daar zijn we trots op.

Trouwen is een feestKimberly en Heiko

What’s new?

Wij kijken dan ook erg uit naar de nieuwe avonturen die 2022 met zich mee zal brengen en staan klaar om de meest wisselende en uitdagende projecten aan te gaan. Onze expertise in nieuwe situaties inzetten en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor onze klanten is wat ons drijft en plezier geeft. We hopen dat dit jaar dan ook weer veel te mogen doen. Op dit moment kijken we met name uit naar een groot project voor Invictus Games 2022. Daarnaast hebben we weer veel zin in de productie van nieuwe trouwfilms en zijn we nu ook ready om te grens over te steken voor internationale filmproducties. Een ding is zeker: we blijven groeien met Great Takes.

Bedankt:

Ter afsluiting willen we graag al onze partners en klanten bedanken. Bedankt voor het vertrouwen in Great Takes en al jullie welwillende samenwerkingen die ons jaar tot zo’n succes hebben gemaakt. Wij bedanken ook graag expliciet al onze echtparen van onze trouwproducties voor het delen van liefde en voor het inluiden van nieuwe fases. Want dat hebben wij in 2021 ook zeker gedaan.

We had a great taste of Great Takes. 2022, let’s go!

Afspraak maken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Related Posts