class="post-template-default single single-post postid-4409 single-format-standard wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">
Onze visie op trouwfilms

Onze visie op trouwfilms

Onze visie op trouwfilms

FILMS VAN GREAT TAKES ZIJN ANDERS, BEWUST ANDERS.

Je gaat trouwen. Gefeliciteerd! En ja, daar hoort natuurlijk ook een prachtige trouwfilm bij. Je wilt jezelf voor altijd in de gelegenheid stellen om terug te blikken op jullie bijzondere dag. Bij Great Takes weten wij daar alles vanaf. Sterker nog, wij vinden het meer dan leuk om aan die herinnering bij te dragen. Door de jaren heen hebben wij onze eigen unieke visie ontwikkeld en maken wij menig mensen blij met onze trouwfilms. Ben je al benieuwd hoe wij dat doen?

Duur:

’Doing something with love means you’re giving it your all.’’

Hoelang duurt een trouwfilm nu eigenlijk? Dat hangt er maar net vanaf. De meeste trouwfilms die je tegenkomt bestaan uit een highlight film van 4 minuten en een langere trouwfilm van 20 minuten. Onze trouwfilm wijkt daar net vanaf. Wij kunnen het verhaal van de dag niet goed kwijt in 4 minuten, dus leveren we standaard een highlight film van 6 tot 8 minuten. Daarbij bieden we op verzoek nog een optie om de film te verlengen tot maximaal 12 minuten.

We vinden het zonde als mooie shots verloren gaan en willen het verhaal van de dag graag goed uit laten komen. Meer tijd biedt ons dan ook meer creatieve vrijheid om jullie van de perfecte edit te voorzien. En laten we eerlijk zijn: 4 minuten kijken erg snel weg voor een moment waar je maar al te graag wat langer in blijft hangen.

Ten slotte bieden we ook de mogelijkheid om een echt lange film te ontvangen, tot wel een half uur. In deze documentaire film worden alle speeches en geloftes in zijn totaliteit meegenomen. Speciaal voor het echtpaar dat maar geen genoeg kan krijgen van het prachtig herbeleven van hun bruiloft.

Storyline:

In onze trouwfilms staat er één ding centraal: jullie verhaal. Ons doel is om een prachtige, creatieve film op te leveren, maar: jullie unieke verhaal van die dag zullen wij nooit uit het oog verliezen.

We zien helaas regelmatig dat veel (ontzettend goede) filmmakers de authenticiteit van het echtpaar en hun dag niet volledig weten over te dragen in de films, omdat zij hun eigen creatieve stempel op de film willen drukken. Great Takes is van mening dat de trouwfilm echt een herbeleving van jullie dag moet zijn. Een dag die ‘s morgens vroeg al bij het aankleden begint.

Maar, we geven zeker niet simpelweg een chronologische dagweergave. We bereiken ons doel door te spelen met opbouw, beelden en perspectieven. Alle belangrijke momenten worden meegenomen, want we beschouwen de film pas af wanneer de gehele dag herbeleefd kan worden. Dat is onze visie op het verhaal en om die reden zijn we ook alleen voor een volledige dag in te huren.

Geloftes:

Wij zijn een sterke voorstander van het uitspreken van geloftes. Ondanks dat het spannend kan zijn om de microfoon en publique in de hand te nemen, geloven wij dat hardop uitspreken waarom jullie met elkaar willen trouwen de spanning méér dan waard is.

Tijdens de ceremonie nemen wij jullie geloftes volledig, en met goede audio, op. Deze opname laten we vervolgens creatief in de film terug komen. Bij andere videografen zie je wel eens dat de geloftes eerder op de dag worden opgenomen. Maar volgens ons zijn het juist die snik of brok in de keel tijdens de ceremonie die de film authentiek maken. Daar mag je ons op vertrouwen.

Als jullie besluiten geen geloftes uit te spreken, dan bedenken wij een andere creatieve oplossing. We kunnen bijvoorbeeld op een andere manier gesproken tekst opnemen. Hoe en wat? Dat bespreken we graag.

Muziek:

Muziek is een ontzettend belangrijk onderdeel van jullie trouwfilm. De juiste muziek geeft echt de juiste sfeer neer. Wij stoppen er heel veel energie in om de juiste muziek te kiezen die past bij jullie als echtpaar, maar ook past bij de beelden en eventuele geloftes. Dit moet voelen als een goede mix, pas dan kijkt de film echt fijn weg. Wij kiezen bewust zelf de achtergrond muziek en hoe hard het ook klinkt, dit laten we liever niet aan jullie over. In het verleden lieten we de echtparen altijd zelf kiezen en veelal kwamen dezelfde nummers terug van Ed Sheeran met Perfect bijvoorbeeld. Na verloop van tijd kan dit nummer je tegen gaan staan als je het te vaak hoort en dan zit het voor altijd onder jullie trouwfilm, dat is zonde. Wij kiezen juist voor veel meer filmische sferische muziek dat perfect aansluit bij de dag, de beelden en jullie als echtpaar. Opzwepend op het juiste moment in de film wanneer het moet, kalm, rustig en romantisch op andere plekken en juist weer up tempo bij dat deel van de dag. Op deze manier ontstaat de perfecte mix van beelden en muziek. Vertrouw ons maar hier op dat wij met de beste muziek komen.

Hebben jullie wel een nummer dat heel belangrijk voor jullie is. Dan stoppen wij het natuurlijk in de film. We gaan niet koste wat het kost onze zin doordrijven;).

Kosten:

Het kostenplaatje is natuurlijk een belangrijke afweging tijdens de keuze voor jullie videograaf. Niemands budget is oneindig en trouwen loopt vaak op tot in de duizenden euro’s. Gelukkig is er voor ieders budget tegenwoordig wel een foto- of videograaf te vinden. Dat is fijn.

Great Takes concurreert niet op prijs, maar op kwaliteit. Er gaat veel passie en werk in onze films en dat vinden wij volledig terug te zien in het eindresultaat. Als feedback op onze trouwfoto’s en video’s kregen wij vorig jaar een gemiddelde score van 10 (!). Hier lees je meer over ons success van afgelopen jaar .

Wij gebruiken waardevolle apparatuur van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast beschikken wij over professionele kennis en kunde, zonder dat we overdreven duur worden. Bij ons vind je de gouden middenweg waarbij je zeker weet dat je niet teveel betaald en wij zelf tevens ook tevreden zijn met de prijs die wij vragen.

Offerte aanvragen? Mail ons met jullie wensen en wij zullen hier snel op reageren!

Samenvattend:

Wij van Great Takes zijn trots op wat wij maken. Wij zijn al tot een stevig niveau gegroeid en blijven in verdere ontwikkeling. We streven naar verbetering met iedere film die we maken. Deze gezonde ambitie stelt jullie er zeker van dat jullie een trouwfilm ontvangen die écht bij jullie past en waar jullie nog enorm lang van kunnen nagenieten!

Boeken kan door contact op te nemen via info@greattakes.nl of bekijk onze website via www.greattakes.nl

Because great moments deserve great memories
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Image
Afspraak maken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Related Posts