class="page-template-default page page-id-4201 wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">

Bedrijfsfilm laten maken

Laat het verhaal van je bedrijf vertalen naar prachtige beelden. Jij hebt het idee, wij de apparatuur dat het verhaal vastlegt. Fantastische resultaten die je ook als social media content kunt inzetten.

IK WIL GREAT TAKES
Image

Een greep uit ons commerciële werk

Vele grote merken en bedrijven gingen je al voor om hun verhaal te vertellen op beeld. En met fantastische resultaten. Hierbij enkele mooie samenwerkingen.

IK WIL GREAT TAKES
Image

UPTEMPO FASHION VIDEO

VOOR FREEBIRD

Freebird een Amsterdams fashion brand brengt ieder jaar meerdere nieuwe kledinglijnen op de markt. Dit maal de 2022 winter party line. Wij maakte alle promotievideo’s voor online content alsmede ook deze campagne video.

Image

WIELERHART – TDT FT TADEJ POGACAR

VIDEOCLIP VOOR DIT ZEER POPULAIRE WIELREN NUMMER

Rumour has it there’s a new boyband in town..🎶 Tadej Pogacar ft. Tour de Tietema, here we go! De mannen van het zeer populaire Youtube kanaal maken elke jaar bij de Tour de France een nieuw wieler nummer. Great Takes maakte de clip voor de editie van 2022.

Image

WAYLON TOP 1000 ALLERTIJDEN

OFFICIELE AFTERMOVIE VOOR HET CONCERT WAYLON LIVE IN AHOY TOP 1000 ALLERTIJDEN

Waylon stond dit jaar weer voor 2 uitverkochte zalen in Ahoy Rotterdam met zijn jaarlijkse top 1000 allertijden. Dit maal de Rood Wit Blauw editie met alleen maar muziek van Nederlandse artiesten. Een fantastisch concert en feest. Wij van Great Takes waren erbij om deze aftermovie te maken.

Zo maken wij Great Takes

Wij werken uitsluitend met de beste professionele mensen op het gebied van film en fotografie. Elke klus kent zijn specifieke wensen en specifiek in te zetten crew. In samenwerking met opdrachtgevers komen we altijd tot het best mogelijk resultaat.

IK WIL GREAT TAKES

1. concept ontwikkeling

Jullie hebben een idee en een doel wat jullie willen bereiken d.m.v. video of fotografie. Wij gaan eerst graag een uitgebreid gesprek met jullie aan en geven direct onze visie hoe dit doel het beste bereikt kan gaan worden.

3. De draaidag

Er wordt zoveel mogelijk gedraaid op 1 dag. We nemen alle nodige apparatuur mee om je je verhaal te vertalen in pakkende content.

2. Strategie bepalen

Aan de hand van het eerste gesprek gaan wij aan de slag om de ideeen uit te werken tot concrete plannen deze leggen we weer aan jullie voor en samen komen we tot de beste aanpak voor de draaidag. Inclusief uitgewerkte shotlists, draaiplannen en of scripts.

4. Oplevering

Na de opnames gaan we direct aan de slag met het editen. Na een aantal feedback rondes ontvang je een perfect eindresultaat.

Bedrijfscontent door Great Takes

Geïnteresseerd geraakt in een mooie samenwerking? Wij zijn erg benieuwd naar jullie verhaal en hebben er zin in om ook jullie verhaal zo mooi en creatief mogelijk op beeld te laten zien.

We hebben er zin in om samen te werken voor de beste resultaten.

Laten we samen groeien!

Wij hebben meerdere malen samen gewerkt met Great Takes om succesvol onze doelgroep te bereiken via online video. De ideeën van Joost waren creatief en nieuw en het resultaat beter dan verwacht. Wij raden Great Takes zeker aan.

Martijn Wetzels
Sanquin Bloedbank

Wij kwamen Great Takes online tegen en het was een kleine gok om dit bedrijf de officiële aftermovie van Waylons top 1000 allertijden te laten verzorgen. Maar hun professionele aanpak en het resultaat is uitmuntend. Wij hebben hierna onze samenwerking met Great Takes uitgebreid.

Sandra Nagtzaam
management Waylon

Vanaf de eerste ontmoeting een geweldige klik met Joost gehad. Heel flexibel opgesteld en naarmate de datum steeds dichterbij kwam nog een keer goed alles kunnen bespreken. Op de dag zelf amper gemerkt dat hij er was. En dat is denk ik het grootste compliment die je een videograaf kan geven.

Thomas en Kiki Kuiper
Trouwfilm

Joost heeft werkelijk een geweldige film gemaakt van onze bruiloft. Voorafgaand heel goed contact gehad en onze wensen besproken. Tijdens de dag is ook alles super verlopen. Heel gaaf ook dat hij een combinatie kan maken met een drone. Kortom we kunnen Joost absoluut aanraden!

Nicole Zorn
Trouwfilm

Great Takes bij andere

Wat zeggen andere over hun ervaring met Great Takes?

IK WIL GREAT TAKES

Wij maken Great Takes

Hier geven wij je alvast een inkijkje in wat wij doen en wat voor takes dit oplevert.

IK WIL GREAT TAKES

Heb jij een dringende vraag?

Heb jij een dringende vraag of staat jouw vraag niet tussen de voorgestelde vragen. Neem dan gerust contact met ons op.

Tel: + 31 (0)85 047 08 44
E: info@greattakes.nl

NEEM CONTACT OP

Veel gestelde vragen

Een vast tijdsbestek voor een draaidag is niet te geven. Elke video kent zijn eigen opzet en heeft zijn eigen tijd nodig voor de opnames. Het hangt volledig van het idee en de plannen af. Wel proberen we altijd zoveel mogelijk opnames in 1 dag te plannen om zo de kosten laag te houden. Een draaidag duurt maximaal 12 uur.

Een bedrijfsfilm is een film of video met als doel om het specifieke bedrijf goed naar voren te laten komen. Een bedrijfsfilm kan lang zijn om alles van het bedrijf te vertellen, maar ook kort en krachtig om juist op sociale media de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

Een bedrijfsfilm kent geen vaste kosten. Elke film of video heeft zijn eigen verhaal en eigen specifieke plan. In overleg met de klant geven we altijd een overzichtelijk kostenplaatje hoeveel het project gaat kosten. We proberen altijd naar de best mogelijk video te werken binnen jullie beschikbare budget.

Het hangt heel erg af van de doelgroep, waar de video ingezet wordt en het doel van de video hoe lang een video duurt. Op sociale media moet alles zo kort en pakkend mogelijk, terwijl op een eigen website een video rustig wat langer kan duren. Wij leggen alles graag duidelijk uit in een gesprek.