class="page-template-default page page-id-4235 wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">

Creatieve shots die je bij blijven

Jouw professionele fotograaf op het gebied van events, portretten
en producten. Wij maken foto’s met een verhaal.

IK WIL GREAT TAKES
Image

Een greep uit ons fotografie werk.

Onze professionele fotografen leggen jouw verhaal vast op prachtige beelden. Unieke beelden voor unieke verhalen. We zijn gespecialiseerd in (zakelijke) eventfotografie, portretten van medewerkers en product fotografie.

IK WIL GREAT TAKES

Van eerste contact tot prachtige foto's

In 4 stappen leggen we je uit hoe we van eerste contact naar prachtige foto’s gaan. Zo weet jij waar je aan toe bent.

IK WIL GREAT TAKES

1. Eerste contact

Eerste contact. Als jullie ons benaderen voor een opdracht gaan we eerst in gesprek. We bespreken graag alle wensen die je hebt m.b.t. fotografie en hoe we jullie ideeën en doelen d.m.v. fotografie het beste kunnen behalen.

3. Tijd om te fotograferen

Op de afgesproken draaidagen en tijden schieten we met onze beste gear de mooiste foto’s. Volgens de het fotografie plan.

2. Fotografie plan

We schrijven de ideeën en planning concreet uit. In overleg komen we tot het beste plan binnen elk budget. Nadat je akkoord geeft plannen we de draaidag in.

4. Nabewerking en oplevering

Direct na de fotoshoot beginnen we met het bewerken van de foto’s. Als de laatste puntjes op de i zijn gezet zetten we de foto’s online. We garanderen een snelle oplevering.

Joost Bloem heeft de portretten geschoten van onze medewerkers. Wij zijn zeer tevreden en bij elke nieuwe lichting medewerkers schakelen we Joost weer graag in om de nieuwe portretten te schieten. Het gaat altijd zeer snel en het resultaat is naar alle tevredenheid.

Lotte van Winkelhoff
Praktijk Aurelius

Great Takes werd ingehuurd toen wij op het Guilty Pleasure Festival stonden. De foto’s die opgeleverd zijn, zijn net wat creatiever en anders dan we gewend zijn van andere fotograven. We huren Great Takes sindsdien vaker in.

Kris Kross Amsterdam
Management

Ons restaurant Café de Binnenvisser had nieuwe fotografie content nodig voor de socials online. Great Takes heeft dit super gedaan en volledig naar wens opgeleverd.

Bob Nagel
Café de Binnenvisser

Wij van Studio Handpan Amsterdam hebben zowel de promotievideo als ook de promotiefoto’s door Great Takes laten schieten. Een perfect resultaat. Als onze leden staan er zeer leuk op!

Studio Handpan Amsterdam.

Zij gingen je voor

Wat zeggen andere over hun ervaring met Great Takes?

IK WIL GREAT TAKES

Een greep uit onze Great Takes

Foto’s die een verhaal vastleggen.

IK WIL GREAT TAKES

Heb jij een dringende vraag?

Heb jij een dringende vraag of staat jouw vraag niet tussen de voorgestelde vragen. Neem dan gerust contact met ons op.

Tel: + 31 (0)85 047 08 44
E: info@greattakes.nl

NEEM CONTACT OP

Veel gestelde vragen

Hier is geen specifiek antwoord op te geven. Elke klus heeft zijn eigen specifieke wensen en doelen. Eventfotografie duurt zolang het event duurt, portretfotografie kent meer voorbereidingstijd en setopbouw. Wij kunnen duidelijk en perfect weergeven in een gesprek hoe lang wij met de fotografie bezig zullen zijn. Aan de hand van de tijd dat we bezig zijn en het aantal op te leveren foto’s zullen wij de prijs communiceren.

Voor het beste resultaat werken wij inderdaad het liefste vanuit een professionele studio, maar om kosten te besparen en sneller te werken kunnen wij ook prima een kleine set opbouwen bij elk bedrijf op locatie om al jullie werknemers snel op beeld vast te leggen.

Binnen 1 dag kunnen we al een eerste selectie aan foto’s toesturen die direct te gebruiken zijn. Uiterlijk binnen 3 dagen leveren wij alle foto’s op.

Nee helaas is dit niet mogelijk. Omdat wij verantwoordelijk zijn voor de goede foto’s willen wij deze ook zo goed mogelijk opleveren volgens eigen edit. Dus enkel fotografie zonder edit zijn wij niet in te huren.