class="page-template-default page page-id-4475 wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">
Klant altijd op 1
Professioneel advies
Deadlines worden gehaald

Unieke verhalen hebben geen vaste prijs

Iedere particulier en bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal. Daarom is vooraf geen vaste prijs te bepalen. Die hangt namelijk samen met de type film en wat we ervoor nodig hebben om tot het gewenste resultaat te komen. Voor je unieke verhaal en film maakt Great Takes een offerte op maat. Neem direct contact op en ontdek alle mogelijkheden via onderstaand contactformulier.

IK WIL GREAT TAKES

PRE-PRODUCTIE

1.

We gaan in gesprek om je idee te bespreken. We brengen je wensen in kaart en geven advies over hoe we je verhaal perfect vertalen naar mooie beelden.

3.

Wij stellen een draaiboek op om volledig voorbereid op de dag van opnames aanwezig te zijn.

2.

Wij stellen een offerte op maat op. Na goedkeuring van de offerte stellen wij ons definitieve team van professionals samen en beginnen wij direct aan de voorbereiding.

4.

Op de afgesproken data zullen wij volledig volgens plan de opnames uitvoeren.

5.

Wij werken met high-end apparatuur voor zowel Full-HD of 4K opnames. Ook de inzet van drone beelden is in overleg mogelijk.

PRODUCTIE

POST-PRODUCTIE

IK WIL GREAT TAKES

7.

Er is uiteraard mogelijkheid tot het geven van feedback tot de film volledig naar wens is.

6.

Na de opnames starten wij direct met de montage. Binnen de afgesproken tijd zal er een eerste versie gestuurd worden. Wij monteren alles inclusief voice-over, muziek, animatie en of andere onderdelen tot een overtuigend professioneel geheel.

8.

Betaling volgt wanneer er volledige tevredenheid is over de geleverde film.
VIDEO ABONNEMENT
VIDEO ABONNEMENT

Bedrijven worden steeds vaker direct gevonden via sociale media (zoals Instagram, Tiktok, Youtube en LinkedIn), in plaats van louter via de search engine. Naar verwachting gaat 80% van de digitale content op socials in 2024 uit video bestaan. Om die reden is het belangrijk om als bedrijf over voldoende video content te beschikken. Great Takes helpt jullie hier graag bij tegen gereduceerd tarief. Wanneer jullie meerdere video’s willen inzetten bieden wij een korting die kan oplopen tot honderden euro’s. Dit begint met een 5% korting bij afname van 2 video’s tot 20% korting bij een afname van 10 video’s. Geef je bedrijf een duurzame online boost. Mail ons direct voor meer informatie / een offerte.

× Chat via WhatsApp hier