class="page-template-default page page-id-4805 wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">
Klant altijd op 1
Professioneel advies
Deadlines worden gehaald

Jullie dag, jullie unieke film.

Greatweddingfilms.nl is onderdeel van Great Takes

 

De mooiste dag verdient de mooiste herinnering. Met mijn jarenlange ervaring in het maken van trouwfilms weet ik op creatieve wijze jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen om de rest van jullie huwelijk van te blijven genieten.

Ik ga ontzettend graag met jullie in gesprek om jullie mooiste dag te vangen op beeld en vertalen tot de meest mooie trouwfilm

Neem direct contact op

Een greep Great Wedding Films

Image

Bob & Marloes

De liefde spatte er vanaf bij dit leuke echtpaar. Bob en Marloes gaven elkaar op 2 juni 2023 het JA-woord in het prachtige Oosterbeek. 1 videograaf aanwezig op deze prachtige dag om deze trouwfilm voor hun te maken.

Image

Julie & Donnie

Julie en Donny gaven elkaar op een prachtig zon overgoten dag op 11 juni 2022 het JA-woord. Great Takes was er met 2 videografen bij inclusief drone beelden om deze fantastische film over hun dag te maken. Geniet mee van hun dag!

Image

Colin & Bianca

Een dag vol liefde en geloften! Op 28 juli 2023 werd Buitenplaats Sparrendaal het toneel van een onvergetelijke viering. Colin en Bianca beloofden elkaar eeuwige liefde, omringd door hun dierbare vrienden en familie. Great Takes had het voorrecht om deze bijzondere dag vast te leggen met niet één, maar twee getalenteerde videografen: Joost Bloem en Maikel Hurts. Het resultaat? Een schat aan prachtige herinneringen die Colin en Bianca voor altijd zullen koesteren.

Image

Maggie & Jimmy

Maggie & Jimmy a happy couple from Dusseldorf. They chose to get married on the Scheveningen Beach in Holland. Great Takes shot this wedding film of their beautiful day!

Image

Mijn eigen trouwfilm!

Op 27 maart 2021 ben ik zelf getrouwd met Marjolein. De mannen van Skirr hebben deze dag op camera vastgelegd en zelf heb ik de edit gemaakt. Trots op dit eindresultaat! Natuurlijk vind ik dit de mooiste trouwfilm tot nu toe. Ook al was er veel niet mogelijk door de geldende corona maatregelen. Zo was er geen groot diner en feest. De ceremonie met 28 gasten was het absolute hoogtepunt van de dag en daardoor heeft het in de film de grootste aandacht gekregen van veel woorden van de de belangrijke mensen om ons heen. Veel kijkplezier!

Image

Lennart & Natascha

Lennart & Natascha, een prachtig leuk stel uit Duitsland wilden een mooie vrolijke strand bruiloft in Noordwijk aan Zee. Voor vrienden en familie gaven zij elkaar het JA-woord. Great Takes was hier met één videograaf en drone beelden de gehele dag bij om tot deze film te komen.

Stel je eigen pakket samen

Een trouwfilm vanaf €1990,- (incl. btw)
Een videograaf aanwezigheid (12 uur)
Trouwfilm van maximaal 7 minuten
Sounddesign en prachtige achtergrondmuziek
Reiskosten tot 100 km (vanaf Houten)
Aflevering via digitale omgeving

Stel je eigen pakket samen!

Omdat elk stel een eigen unieke dag heeft en een eigen budget te besteden kunnen jullie je eigen pakket samen stellen aan de hand van alle opties. Geen goud, zilver of brons trouwpakket maar een pakket op maat met de eigen gekozen opties. Wel zo fijn.

Neem direct contact op
€750

Een team van twee

Het inhuren van een tweede videograaf op jullie bruiloft biedt diverse voordelen. Ten eerste kunnen ze gelijktijdig verschillende momenten vastleggen, waardoor er geen belangrijke gebeurtenissen worden gemist. Daarnaast kunnen ze vanuit meerdere hoeken filmen, wat zorgt voor een dynamischer en completer eindresultaat. Twee videografen kunnen ook efficiënter werken, waardoor er meer tijd is voor creatieve shots en spontane momenten. Tot slot biedt het extra zekerheid; als er iets misgaat met één camera, is er altijd een backup.
€350

Langere trouwfilm

Willen jullie echt lang nagenieten van jullie dag en is een film van maximaal 7 minuten echt niet voldoende voor jullie. Dan kunnen jullie er voor kiezen om de film langer te laten duren van 9 tot 12 minuten (afhankelijk van het beschikbare beeldmateriaal).
€200

Openingsdans

Hebben jullie maanden geoefend op jullie openingsdans en willen jullie deze graag in totaliteit vastgelegd hebben en als aparte video ontvangen, dan is dit een goede optie om bij te boeken. Via meerdere standpunten wordt jullie openingsdans gefilmd en samengebracht tot mooie video.
€550

Documentaire film

Naast jullie trouwfilm kunnen jullie ook een lange Documentaire film kiezen. Deze film heeft een duur van 20 tot 30 minuten. De film kijkt weg als een documentaire en laat jullie dag chronologisch zien. Ook zullen de speeches, openingsdans en andere onderdelen hierin volledig verwerkt worden.
€300

Drone beelden

Het inhuren van dronebeelden voor je bruiloft biedt een uniek en adembenemend perspectief, waardoor je locatie en ceremonie op een spectaculaire manier worden vastgelegd. Drones kunnen prachtige luchtshots maken die een extra dimensie toevoegen aan de traditionele trouwvideo’s. Deze beelden vangen de grandeur en schoonheid van je speciale dag op een manier die met grondcamera’s alleen niet mogelijk is.
€300

Same-day-edit

Een same-day-edit is een trouwvideo die op dezelfde dag als de bruiloft wordt gefilmd, gemonteerd en gepresenteerd aan het bruidspaar en hun gasten. Deze snelle bewerking biedt een samenvatting van de belangrijkste en mooiste momenten van de dag, waardoor iedereen direct kan genieten van een eerste blik op de vastgelegde herinneringen.
€350

Sociale media film

Een sociale media film van jullie trouwdag biedt een kort en boeiend overzicht, perfect voor het delen met vrienden en familie online. Deze films zijn to-the-point, waardoor ze ideaal zijn om snel herinneringen op te halen en te delen op platforms zoals Instagram. De films hebben een maximale duur van 3 minuten.
€250

Volledige speeches

Er zullen vast de nodige speeches op jullie prachtige dag gehouden worden en deze mooi uitgesproken woorden van jullie dierbaren gaat vaak door alle hectiek snel de vergetelheid in. Als jullie de speeches graag in totaliteit willen kunnen terugzien dan is dit een goede optie om bij te boeken. Alle speeches zullen met goede audio en in totaliteit opgenomen worden en als aparte clips aan jullie worden aangeleverd.

Destination wedding

Trouwen in het buitenland? Ook daar kom ik graag langs om dit tot prachtige trouwfilm te maken. Ik ga graag met jullie in gesprek om alle opties te bespreken.

Een destination wedding film kent iets andere prijzen en daardoor is het handig contact op te nemen.

Aanvankelijk twijfelde we of we videografie wilde op onze bruiloft. Op aanraden van onze vrienden toch besloten om dit te doen. Daar hebben we absoluut geen spijt van gehad! Na de eerste kennismaking met Joost waren we gelijk om. We hadden een super goede klik met hem. Hij is een professional die zijn vak verstaat. Als je hem je videografie laat doen kan je het helemaal loslaten. Van de mooie beelden gaan wij nog jaren nagenieten, dankjewel Joost!

Colin en Bianca

Joost heeft een prachtige film gemaakt die perfect de sfeer op onze trouwdag heeft vastgelegd. Hij was erg prettig om mee samen te werken, en heeft zelfs nog extra service willen verlenen door onze openingsdans aan te leveren ondanks dat we dit vergeten waren te vragen van te voren. De same-day-preview is erg de moeite waard! Bedankt Joost!

Bob en Marloes

Vanaf de eerste ontmoeting een geweldige klik met Joost gehad. Heel flexibel opgesteld en naarmate de datum steeds dichterbij kwam nog een keer goed alles kunnen bespreken. Op de dag zelf amper gemerkt dat hij er was. En dat is denk ik het grootste compliment die je een videograaf kan geven.

Thomas en Kiki Kuiper

Joost heeft werkelijk een geweldige film gemaakt van onze bruiloft. Voorafgaand heel goed contact gehad en onze wensen besproken. Tijdens de dag is ook alles super verlopen. Heel gaaf ook dat hij een combinatie kan maken met een drone. Kortom we kunnen Joost absoluut aanraden!

Nicole Zorn
Trouwfilm

Recensies over Great Wedding Films

Wat zeggen andere over hun ervaring met mij?

× Stel hier je vraag!