Jullie trouwdag keer op keer herbeleven via een professioneel en creatief vormgegeven trouwfilm. Great Takes weet perfect jullie verhaal om te zetten tot een prachtige film. Niet zomaar de beelden van de trouwdag achter elkaar, maar juist jullie bijzondere verhaal terug laten komen om elke film uniek en persoonlijk te maken.

Welkom

Info & Prijzen

EEN FILM VAN GREAT TAKES MAAKT HET ECHT MOGELIJK JULLIE TROUWDAG OPNIEUW TE BELEVEN.

Een film van Great Takes maakt het echt mogelijk jullie trouwdag opnieuw te beleven.

kind words

Louise & Jan

Onze ervaring met Joost was boven verwachting goed, heel prettig in de omgang. 
Same day edit, dezelfde avond al te bewonderen ook voor onze avondgasten, onze dag
perfect weer gegeven en de shots met drone maken echt het verschil! WOW!
Wij raden Great Takes zeer zeker aan!

Onze ervaring met Joost was boven verwachting goed, heel prettig in de omgang. Same day edit, dezelfde avond al te bewonderen ook voor onze avondgasten, onze dag perfect weer gegeven en de shots met drone maken echt het verschil! WOW! Wij raden Great Takes zeer zeker aan!

Joost is met ons mee geweest naar Italië om onze bruiloft te filmen, dit heeft hij fantastisch gedaan. Op de dag zelf had je nauwelijks door dat hij aan het filmen was. De film was al binnen twee weken na de bruiloft af. Joost had van tevoren goed uitgelegd wat hij ging doen. Hij heeft zich aan alle afspraken gehouden en was goed bereikbaar.
Ik kan Great Takes van harte aanbevelen de film is echt iedere euro waard!

liesbeth & nick

In één woord TOP! Beide filmpjes (Same Day en de Trouwfilm) meer dan 100x gezien!

celine & tim

Great Takes is echt een aanrader! Joost gaf van tevoren aan dat hij soms 'in de weg' zal moeten lopen om belangrijke momenten tijdens onze trouwdag goed vast te kunnen leggen, wat natuurlijk logisch is. Alleen hebben wij dit op de dag zelf helemaal niet zo ervaren; dit deed hij juist heel subtiel, we hebben het amper gemerkt! Daarnaast is Joost heel sympathiek en prettig in het contact. De film was na de trouwdag al snel af en WAUW(!), wat een prachtige film is het geworden. Hij vertelt echt het verhaal van onze mooie dag en het is geweldig om dit te kunnen herbeleven. We hebben hem binnen twee weken tijd al minstens 20x gekeken en zullen hem nog heel vaak kijken. Dankjewel Joost!

josefien & maarten

contact

neem direct contact op