Jullie trouwdag keer op keer herbeleven via een professioneel en creatief vormgegeven trouwfilm. Great Takes weet perfect jullie verhaal om te zetten tot een prachtige film. Niet zomaar de beelden van de trouwdag achter elkaar, maar juist jullie bijzondere verhaal terug laten komen om elke film uniek en persoonlijk te maken.
Hoe we dat doen? Lees het in onze blog via de volgende link:

Welkom

EEN FILM VAN GREAT TAKES MAAKT HET ECHT MOGELIJK JULLIE TROUWDAG OPNIEUW TE BELEVEN.
Een film van Great Takes maakt het echt mogelijk jullie trouwdag opnieuw te beleven.

kind words

GUY EN FLEUR

10

BEOORDELING: 10

"Wat een prachtige film heeft Great Takes van onze dag gemaakt. De opbouw, de muziek, de montage. Echt heel erg tof! Joost heeft geen moment gemist en het was heel fijn om hem erbij te hebben. Als je een kwalitatief hoogwaardige trouwfilm wil die anders is dan het standaard zoete filmpje met een leuk nummertje eronder gemonteerd, moet je écht bij Great Takes zijn. Het is je geld meer dan waard!"

Onze ervaring met Joost was boven verwachting goed, heel prettig in de omgang. Same day edit, dezelfde avond al te bewonderen ook voor onze avondgasten, onze dag perfect weer gegeven en de shots met drone maken echt het verschil! WOW! Wij raden Great Takes zeer zeker aan!

nicole en bas

Joost heeft werkelijk een geweldige film gemaakt van onze bruiloft.
Voorafgaand heel goed contact gehad en onze wensen besproken. Tijdens de dag is ook alles super verlopen. Heel gaaf ook dat hij een combinatie kan maken met een drone. Kortom we kunnen Joost absoluut aanraden!

10

BEOORDELING: 10

lennart & natasha

From the beginning the contact with Joost was very symphatic and easy.
He really takes care about your ideas and wishes you want to have in your film. We wanted a different style and he totally got what we want. The result ist fantastic.
We are the most happy people about the film (Mix of romantic and fun - exactly like our wedding day. He totally gets the vibe!).
We are really glad that we found him here on perfectwedding.

10

BEOORDELING: 10

KIMBERLY EN HEIKO

Zo’n leuke samenwerking gehad met Joost! Heel professioneel en prettig in de omgang. Op de bruiloft verliep het filmen hartstikke soepel en was super relaxed. Voor iedereen die twijfelt over een videograaf: doen! Het is totaal niet ongemakkelijk! En de kwaliteit van de film van greattakes is echt adem benemend. Zo mooi om alles nog eens rustig na te beleven :)
Joost, bedankt!

10

BEOORDELING: 10

neem direct contact op