class="page-template-default page page-id-4233 wp-custom-logo bg-gray-1 pix-disable-loading-bar wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0 vc_responsive" style="">

Great moments deserve great memories

Juist doordat wij niet alleen trouwfilms maken, maar ook andere videoproducties, blijven we elke trouwfilm weer een fantastisch project vinden en kunnen we de ervaringen van andere film producties meenemen in onze trouwfilms. Wij filmen maar een beperkt aantal trouwfilms per jaar, hierdoor blijft het altijd leuk om te blijven doen en creëren we een band met elk echtpaar.

IK WIL GREAT TAKES
Image

Een selectie van onze prachtige films.

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! En ja, daar hoort natuurlijk ook een prachtige trouwfilm bij. Je wilt jezelf voor altijd in de gelegenheid stellen om terug te blikken op jullie bijzondere dag. Wij vinden het fantastisch om aan die herinnering bij te dragen. Door de jaren heen hebben wij onze eigen unieke visie ontwikkeld. Met een gemiddeld cijfer van 9,9 geeft het aan dat wij echtparen echt blij maken met onze films.

Bekijk onze opties en bijbehorende prijzen
Image

HET MEEST TROTS OP DEZE FILM! MIJN EIGEN TROUWFILM!

Joost en Marjolein

Op 27 maart 2021 was het dan eindelijk zover. Ik stapte zelf in het huwelijksbootje. Helaas met strenge geldende corona maatregelen trouwden wij in intieme kring in de Woeste Hoeve te Beekbergen, Apeldoorn. Collega’s legde deze prachtige intieme dag vast en ik zelf heb de film in elkaar gezet. Enorm trots op dit resultaat!

Image

EEN WEEKEND LANG DE LIEFDE VIEREN

Kim en Daniel

Het prachtige stel Daniel en Kim maakten voor hun bruiloft er een heel fijn lang weekend van. Ze organiseerde een heel weekend op de prachtige locatie van Kasteel de Hooge Vuursche. Een weekend vol liefde en prachtige momenten. Hartje zomer waar zij elkaar het JA-woord gaven.

Image

PRACHTIG LEUK STEL UIT DUITSLAND

Lennart en Natascha

Lennart & Natascha, een prachtig leuk stel uit Duitsland wilden een mooie vrolijke strand bruiloft in Noordwijk aan Zee. Voor vrienden en familie gaven zij elkaar het JA-woord. Great Takes was hier met één videograaf en drone beelden de gehele dag bij om tot deze film te komen.

Trouwfilm proces bij Great Takes

Via onze films willen wij proberen jullie niet alleen terug te nemen naar jullie dag maar vooral ook te laten zien wat jullie liefde voor elkaar betekend. Elk stel heeft hun eigen verhaal te vertellen. Maar hoe gaat het in zijn werk?

NEEM CONTACT OP MET GREATTAKES

1. Eerst een kennismaking

Wanneer jullie geïnteresseerd zijn om Great Takes te boeken voor jullie bruiloft plan ik graag een kennismakingsgesprek in. Het is belangrijk om te ontdekken of er een wederzijdse klik is. Ik ga uitgebreid aanwezig zijn op de belangrijkste dag van jullie leven dus een goede klik is ontzettend belangrijk. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend in te plannen.

3. De voorbereiding

Twee maanden voor de grote dag wordt er begonnen aan de voorbereiding. Door (mits nodig) een locatie bezoek, shotslist te maken en alle andere zaken voor te bereiden die nodig zijn voor het perfecte resultaat. Ook ga ik graag nogmaals in gesprek om de puntjes op de i te zetten, zodat we niks aan het toeval overlaten!

5. Oplevering van de film

Na jullie trouwdag wordt er direct begonnen aan de edit van de film. De film wordt binnen maximaal 2 maanden na de bruiloft opgeleverd.

2. Een offerte op maat

Aan de hand van het gesprek en het bespreken van jullie wensen wordt een offerte op maat opgesteld. Na een akkoord op deze offerte volgt een aanbetaling. Wanneer deze is voldaan is jullie trouwdag definitief gereserveerd bij Great Takes.

4. Jullie trouwdag

Opnames zullen volgens afgesproken tijden en wensen plaatsvinden op jullie trouwdag.

Trouwen in het buitenland?

Trouwen in het buitenland is extra uniek!
Ook hiervoor is Great Takes te boeken. Ik ga graag samen met jullie in gesprek om alle mogelijkheden en prijzen te bespreken.

NEEM CONTACT OP MET GREATTAKES

“Wat een prachtige film heeft Great Takes van onze dag gemaakt. De opbouw, de muziek, de montage. Echt heel erg tof! Joost heeft geen moment gemist en het was heel fijn om hem erbij te hebben. Als je een kwalitatief hoogwaardige trouwfilm wil die anders is dan het standaard zoete filmpje met een leuk nummertje eronder gemonteerd, moet je écht bij Great Takes zijn. Het is je geld meer dan waard!”

GUY EN FLEUR

From the beginning the contact with Joost was very symphatic and easy. He really takes care about your ideas and wishes you want to have in your film. We wanted a different style and he totally got what we want. The result ist fantastic. We are the most happy people about the film (Mix of romantic and fun – exactly like our wedding day. He totally gets the vibe!). We are really glad that we found him here on perfectwedding.

LENNART EN NATASHA

Joost heeft werkelijk een geweldige film gemaakt van onze bruiloft. Voorafgaand heel goed contact gehad en onze wensen besproken. Tijdens de dag is ook alles super verlopen. Heel gaaf ook dat hij een combinatie kan maken met een drone. Kortom we kunnen Joost absoluut aanraden!

NICOLE EN BAS

Zo’n leuke samenwerking gehad met Joost! Heel professioneel en prettig in de omgang. Op de bruiloft verliep het filmen hartstikke soepel en was super relaxed. Voor iedereen die twijfelt over een videograaf: doen! Het is totaal niet ongemakkelijk! En de kwaliteit van de film van greattakes is echt adem benemend. Zo mooi om alles nog eens rustig na te beleven 🙂 Joost, bedankt!

KIMBERLY EN HEIKO

Great Takes bij andere

Wat zeggen andere over hun ervaring met Great Takes?

IK WIL GREAT TAKES

Wij maken Great Takes

Hier geven wij je alvast een inkijkje in wat wij doen en wat voor takes dit opleverd.

NEEM CONTACT OP MET GREATTAKES

Heb jij een dringende vraag?

Heb jij een dringende vraag? En dan er onder. Neem dan contact met ons op, wij zullen snel reageren.

Tel: + 31 (0)85 047 08 44
E: info@greattakes.nl

NEEM CONTACT OP MET GREATTAKES