Investering

Ieder bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal. Daarom is vooraf door Great Takes geen vaste prijs te bepalen. De kosten hangen samen met de type film en het team wat ervoor nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Wij zullen altijd meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden.Voor jullie unieke verhaal en film maakt Great Takes graag een offerte op maat. Neem direct contact op om alle mogelijkheden te bespreken via onderstaand contactformulier.

IK WIL OOK GREAT TAKES

PRE-PRODUCTIE

1.

Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie idee te bespreken. Jullie wensen worden aangehoord en wij zullen met goede adviezen komen om jullie verhaal perfect over te brengen op beeld.

3.

Wij stellen een draaiboek op om volledig voorbereid op de dag van opnames aanwezig te zijn.

2.

Wij stellen een offerte op maat op. Na goedkeuring van de offerte stellen wij ons definitieve team van professionals samen en beginnen wij direct aan de voorbereiding.

4.

Op de afgesproken data zullen wij volledig volgens plan de opnames uitvoeren.

5.

Wij werken met high-end apparatuur voor zowel Full-HD of 4K opnames. Ook de inzet van drone beelden is in overleg mogelijk.

PRODUCTIE

7.

Er is uiteraard mogelijkheid tot het geven van feedback tot de film volledig naar wens is.

6.

Na de opnames starten wij direct met de montage. Binnen de afgesproken tijd zal er een eerste versie gestuurd worden. Wij monteren alles inclusief voice-over, muziek, animatie en of andere onderdelen tot een overtuigend professioneel geheel.

8.

Betaling volgt wanneer er volledige tevredenheid is over de geleverde film.
VIDEO ABONNEMENT
VIDEO ABONNEMENT

Bedrijven worden steeds vaker direct gevonden via sociale media (zoals Instagram, TikTok en Facebook), in plaats van louter via de search engine. Naar verwachting gaat 80% van de digitale content op socials in 2022 uit video bestaan. Om die reden is het belangrijk om als bedrijf over voldoende video content te beschikken. Great Takes helpt jullie hier graag bij tegen gereduceerd tarief.

Wanneer jullie meerdere video’s willen inzetten bieden wij een korting die kan oplopen tot honderden euro’s. Dit begint met een 5% korting bij afname van 2 video’s tot 30% korting bij een afname van 10 video’s.

Geef je bedrijf een duurzame online boost.
Mail ons direct voor meer informatie / een offerte.